Ostali sportovi

Da džudo sportu vratimo slavu

Novi Džudo savez Crne Gore juče je dobio rješenje Ministarstva sporta i mladih o upisu u registar sportskih organizacija, a Andrija Čađenović je imenovan za predsjednika, Novica Milović je na čelu Skupštine, dok je Srđan Mrvaljević izabran za sportskog direktora.

Kako je saopšteno nova asocijacija nije pravni nasljednik Džudo saveza, već potpuno nova organizacija, kao i da je osnivačka Skupština održana 1. marta.

“Zbog perioda koji je iza nas i problema sa kojima se džudo susreo u minulom periodu taj sport je doživio stagnaciju. Naš zadatak je da postavimo organizaciju i izgradimo harmoniju koja će raditi za dobrobit svih sportista i sportskih radnika, da damo naš maksimalni doprinos tome”, poručio je Čađenović na jučerašnjem presu. “Nastojaćenmo da džudo sportu vratimo slavu koju zaslužuje”.

Novica Milović je naglasio da će Savez biti otvoren za sve i da će rad novoformirane asocijacije biti javan i transparentan.

“Bićemo partner svim klubovima koji žele časno i pošteno da obavljaju svoju dužnost”.

Sportski direktor Srđan Mrvaljević istakao je da čelnici novog saveza nijesu kriminalci i pravosnažno osuđena lica, već dokazani ljudi u oblastima u kojima se bave.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Momo
Gost
Momo

E bas cete je vi da vratite

IZVOR
Gost
IZVOR

Ministre Janovicu samo sto im dadoste rjesenje vec krse Zakon o Sportu,diskriminacijacija ,zloupotreba ,ne pistovanje Statuta ,monitoring rada nad njima!

IZVOR
Gost
IZVOR

Nejesu ni poceli a vec kopiraju Becanovica, sest velikih sami donose Odluke, 10 manjih klubova im sluze samo kao broj,vecina od velikih ranije sve kreirali lose sa Becanovicem ,neki od njih hoce i u Upravni Odbor i istovremeno u Selektore,nijesu ni krenuli sa radom a vec krse Statut koji je na slijepo usvojen .Pitanje za Mrvaljevica dje,kad,ko te izabra za… Više »

DUKLJA
Gost
DUKLJA

NESPORNA JE ČINJENICA DA SU JOŠ DAVNO TREBALE DA SE DESE PROMJENE U JUDO SAVEZ CRNE GORE,I TU NEMA SPORA.MEĐUTIM NAČIN NA KOJI JE TO URADIO MINISTAR JANOVIĆ JE VIŠE NEGO ZABRINJAVAJUĆI,A TO SE DESILO POLITIČKIM DOGOVOROM UZ NEPOŠTOVANJE ZAKONA.VLADA CRNE GORE ,MINISTARSTVO JAVNE UPRAVE,AGENCIJA ZA KORUPCIJU, MORAJU DETALJNO DA ISPITAJU KOMPLET DEŠAVANJA VEZANO ZA PREREGISTRACIJU SPORTSKIH SUBJEKATA ,I RASPISIVANJE… Više »

Limenkica
Gost
Limenkica

Ja mislim da bi trebalo Bocko da bude predsjednik saveza! Hahaha

vesko
Gost
vesko

U starom savezu svjetski i evropski prvaci u dzudou a u ovom novom DPS potrcko.Sve unistavamo zbog puke politizacije.

CRNI
Gost
CRNI

Blago nama sa Mrvaljevićem

Enigma
Gost
Enigma

Samo naprijed Čađanoviću Konik je uz tebe 🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Send this to a friend