Ostali sportovi Brazilska džiu džica

Dominacija Mata Leaoa

Mata Leao

Proteklog vikenda u Srednjoj trgovinskoj školi ,,Sergije Stanić“ u Podgorici održan je turnir u brazilskoj dziu dzici ,,ADCC Montenegro Nationals“ za sve uzraste.

U ukupnom plasmanu pehar za ubjedljivo osvojeno prvo mjesto pripalo je klubu brazilske džiu džice ,,Mata Leao“ iz Podgorice sa 182 poena, odnosno 50 medalja. Drugoplasirani je bio karate i MMA klub ,,Omladinac“ sa 23 poena odnosno sedam medalja, dok je bronzani pehar pripao SD ,,Pit Bull Jiu jitsu Montenegro“ takođe iz Podgorice sa 19 poena odnosno sedam medalja.

Klubu Mata Leao, predvođenim trenerima braćom Jokmanović, pripalo je čak 25 zlata, 16 srebrnih i devet bronzanih medalja.

Zlatne medalje za Mata Leao na ADCC MNE Nationalsu osvojili su: Ilija Golubović, Uroš Ivanović, Vuk Trajkovski, Janko Dedić, Slaven Minić (seniori početnici); Srđan Bošković, Dragan Arsović (veterani);Nikola Mitrović sa dva zlata, Nemanja Aleksić dva zlata, Nikola Radosavljević, Darko Brkanović,dva zlata u težinskoj i apsolutnoj kategoriji, Zoran Čelebić (napredni seniori),Mladen Jokmanović (seniori profesional) kao i Stefan Jovanović, Teodor Komatina, Boris Ilin sa dva zlata, Marko Maraš, Balša Dondić, Aleksa Šaban, Elena Jovanović sa dva zlata, Teodora Kadović, Miloš Popović i Vuk Džudović u dječijem i juniorskom uzrastu.

“Veoma smo zadovoljni ovim nastupom, pokazali smo zašto nas smatraju jednim od najboljih klubova u regionu. Nastup na domaćem terenu ima posebnu draž i mmci i djevojke su dali sve od sebe. Ostaje žal što nije bilo dozvoljeno prisustvo publike uslijed epidemioloskih mjera jer je bilo mnogo atraktivnih borbi svjetskog nivoa, doduše snimke je moguce ispratiti na You Tube kanalu kluba. Svjedoci smo stasavanja jedne od najperspektivnijih generacija u našem dosadašnjem radu od 16 godina i nadamo se da će ova ekipa ostati jedinstvena i složna kako bi mogli da zajedno ostvarimo što bolje rezultate u budućnosti”, rekao je trener Mladen Jokmanović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Lalo
Gost
Lalo

Bravo za organizatore i naravno takmicere

Ipip
Gost
Ipip

Vrhunsko takmicenje! Svjetski nivo

Send this to a friend