Ostali sportovi

Džon Džons u oktagonu brže od očekivanog

Jedan od najpoznatijih MMA boraca Džon Džons brže od očekivanog se vraća u oktagon.

Američka anti-doping agencija (USADA) ga je zbog dopinga suspendovala na 15 mjeseci, i to retroaktivno, što u prevodu znači da već od kraja idućeg mjeseca ima pravo da se bori.

“Teško mi je da iskažem koliku zahvalnost imam u srcu za sve vas! Želim da se zahvalim svima vama koji ste bili uz mene i održali me tokom najtežeg perioda u životu! To mi je bilo sve, u teškim trenucima. Sada je vrijeme da se vrati fokus! Slava i veličina su ono što imam i što želim da zadržim, a put nazad ka tronu je tu. Sezona povratka počinje odmah”, bila je Džonsova reakcija na odluku USADA.

Očekuje se da će Džons uskoro biti potvrđen kao glavna zvijezda UFC 230 eventa koji se održava 3. decembra u Medison Skver Gardenu.

Ima rivala je i dalje u magli, a spekuliše se da će to biti Aleksander Gustafson, a ulog pojas prvaka poluteške kategorije, koji bi tako bio oduzet Danijelu Kormijeru, budući da popularni DC nema namjeru da ga brani.

L.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
KrleMulja
Gost
KrleMulja

Ljudi ne razumiju da je ovo NAJDOMINANTNIJI i NAJBOLJI BORAC SVIH VREMENA! Ono sto je Ronaldo u fudbal,Lebron u kosarci,to je ovaj u MMA.

Bole
Gost
Bole

a khabib i mcgregor, to nista…?

Send this to a friend