Ostali sportovi

Fešta futsala u maloj varoši

Većina najboljih domaćih futsal ekipa, najboijiih igrača malog fudbala ali i ekipe van Crne Gore, obilježiće tumir u maiom fudbalu “Kolašin 2019” koji danas (ponedeljak 10. jun) počinje u “maloj varoši”.

Kako je kazao Milan Đukić, predsjednik SO Kolašin i sam uspješni fudbaler, na ovaj načinje nastavljena tradicija organizovanja kvalitetnih turinira u malom fudbalu u Kolašinu i na sjeveru Crne Gore.

Đukić je na večerašnjoj sjednici organizacionog odbora, naglasio da se turnir organizuje nakon dvije godine pauze i da se tako obnavlja najpopularnija sportska manifestacija u Kolašinu.

“Turnir je obnovljen na inicijativu lokalne uprave i njenih nadležnih organa, Sekretarijata za društvene djelatnosti i organizacionog odbora turnira. Vjerujem da će se od 10. juna do 1. jula, žuriti ka Sportskoj dvorani gdje će se igrati mečevi. Utakmice će suditi licencirane sudije futsla lige, Žarko Markuš i Željko Andjelić. Nagrada za prvo mjesto je 2500 eura, za drugo mjesto 1.200 a za treće mjesto 700 eura. Obezbijeđene su nagrade za najboljeg igrača, strijelca, golmana, fer-plej ekipu, a specijalna iznenađenja čekaju i publiku”, najavio je Milan Đukić.

Nakon završenih prijava ekipa, organizatori procjenjuju da će ovo biti jedan od najkvalitetnijih turniram u malom fudbalu, organizovanih u posljednje vrijeme u Crnoj Gori. Pored sportskog imaće i društveni i turistički značaj i biti centralna manifestacija u junu.

Jedan od kurioziteta turnira je da će učestvovati i ekipa kineske kompanije CRBC-a pojačana sa Kolašincima. Žrijebanjem je određeno da su u grupi A ekipe Agama Pirun, Simkomerc, CRBC i Balkan. U grupi B su KMF Brskovo, Fotokopirnica Prka, Polimlje Murino, DOO Keker. Grupu ,,C sačinjavaju Zaton-Petrol, 2upanovac, Sjerogošte, Rekreativo i Papiion, dok su u grupi ,,D Novi Pazar, Trudbenik Polja, Restoran Raj i Sibirska.

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pjer
Gost
Pjer

Za sport sam vazda.Lijepo

Send this to a friend