Ostali sportovi Profi boks

Fjuri nokautirao Vajldera i skinuo ga sa svjetskog trona

Fjuri

Tehničkim nokautom u sedmoj rundi, Tajson Fjuri pobijedio je Dionteja Vajldera i skinuo ga sa trona svjetskog šampiona u teškoj kategoriji WBC verzije.

Britanac je od starta pa do trenutka kada je riješio meč u Las Vegasu bio bolji rival.

I prije tehničkog nokauta Vajlder je u nekoliko navrata bio na podu.

“Kralj se vratio na tron. Vajlder je veliki borac i ratnik. Siguran sam da će opet biti šampion”, kazao je Fjuri nakon velike pobjede.

Vajlderu je ovo prvi poraz u karijeri nakon 42 pobjede, od kojih je čak 41 ostvario nokautom.

Fjuri je ostao neporažen upisavši 30. trijumf, uz jedan remi i to upravo u prvom meču protiv Vajldera, 1. decembra 2018. godine.

I tada su brojni stručnjaci komentarisali da je zaslužio pobjedu, ali su sudije bodovale borbu neriješeno.

Rano jutros pokazao je da je bolji borac i bacio na pod Vajldera.

Spekuliše se da bi njegov sljedeći rival mogao da bude Entoni Džošua, vlasnik WBA, IBF i WBO pojasa.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
vip
Gost
vip

75 funti je u engleskoj bilo ko ce da gleda na tv a 150 ako ce preko video bima…jeli moguce da je ovo gledanije vise nego ijedna fudbalska utakmica…Fjuri jei u prosloj borbi bio mnogo bolji,Vajlder nema tehniku dosrojnu prvaka..realno Dzosua i Fjuri su trenutno najbolji

Amfi
Gost
Amfi

Losa borba !

Zeljko
Gost
Zeljko

Navijao za Fjurija jer ga je ovaj omalovazio inace Fjuri vrlo intelegentan bokser sa odlcnom tehnikom i sto je najvaznije hrabar .Tesko da bi Fjurijev ugao bacio peskir .bravo

stetoc1na
Gost
stetoc1na

kakav je ovo maljugan. Mislim da je Vajlder imao palicu, ne bi mu nista mogao…

Simo Matavulj
Gost
Simo Matavulj

Najjači!

PG zezanje
Gost
PG zezanje

Najružnije gradjen bokserski šampion u istoriji. Još jedan dokaz koliko je boks potonuo u odnosu na zlatne dane. Braća Kličko iz najboljih godina bi ga stvarno raštimovali, a naravno i Tajson, Ali, Lenoks Luis, Holifild, Forman, i ostale legende. Svi bi razbili ovu obojicu!

be dude
Gost
be dude

Ne igra igru masa i izgled vise,vec kobasice i pivo 🙂

PG zezanje
Gost
PG zezanje

Potonuo boks zbog MMA. I to je to. Najbolji borci i konkurencija su tamo.

Hydra
Gost
Hydra

Jeste lose je gradjen,ali mislim da te to zavarava previse,veoma je brz I tehnicar dosta dobar,on uglavnom boksuje sigurno,jer ima dugacke ruke pa drzi distancu,ali sto se tice vecine nabrojanih slazem se da bi ga dobili.

Anonimni777
Gost
Anonimni777

Nevjerovatno brz za svoju konstituciju,ja nisam gledano brzeg borca a toliko kila da ima

De niro
Gost
De niro

On je Vladimira razbio, ako si gledao tako da…sa Vitalijem bi bio rat al to dal bi njega neko razbio je glupo govoriti kad nije moguce vidjeti…fjuri je majstor boksa tesko bi ga iko razbi,mozda dobio da ,al razbio svakako ne

Mitar
Gost
Mitar

Tako je de niro!!!

PG zezanje
Gost
PG zezanje

Gledao sam Vladimir protiv Fjuria. Ti vjerovatno nisi jer da jesi VALJDA BI ZNAO da je Fjuri u naponu snage pobijedio Vladimira od 40 godina. Svi bokseri svijeta su morali da ČEKAJU da PRODJE zenit karijere Vitalija i Vladimira pa da bi KONAČNO nekako pobijedili. S tim što je Vitali jedini bokserski šampion koji nije nikad nokautiran.

fff
Gost
fff

Druze, sve u svoje vrijeme, nije ga fury mogao izazvati sa 15 gofina, kad je ovome prolazio zeit ovome je dosao, pa je mogao u penziju prije, ali je mislio da je jaci , i bio je spreman izuzetno, ali tehnika fjurija ga je iznenadila kao i duza prednja ruka , bukvalno nije mogao da ga dohvati na sta ranije… Više »

de niro
Gost
de niro

Kakve to veze ima legendo ?? Cus nije mu buo zenit , imas borbu i to je to, on je birao sa 38 da se bori, tako da to ne umanjuje laganu pobjedu fjurija . Vladimir je veliki sampion ali nije tu nista mogao, i ne bi ni u revasnu da ludak nije pao na doping testu. I pogledao sam… Više »

Goran
Gost
Goran

Nema veze gradja sa ovim. I Fjodor je građen 😉

SolidSnake
Gost
SolidSnake

Potonuo boks? Rastimovali Fury-ja?

Mitar
Gost
Mitar

A ako oces da znas da krenemo redom: – kako je gradjen to je pitanje za manekene – Klicko je i te kako bio u formi kad ga je ovaj NADMUDRIO!!! – REZULTAT poslije zvona je jedino sto se broji!!! – Isto kao sto bi Fury morao da se prilagodjava boksu ( i pravilima) starih sampiona morali bi i oni… Više »

Dalibor
Gost
Dalibor

Kakva dominacija , žao mi je bilo Vajldera koliko je bio nemoćan jutros . Džošua neće preteć treću rundu ako se susretne sa Fjurijem .

Ikodin
Gost
Ikodin

Kad je u formi i spreman maksimalno, kao što je bio u ovom meču, ne vidim ko bi mogao da ga pobijedi. Atipično boksuje, pa možemo reći i da je neobično građen za jednog boksera (visina, i sl.), ali zna znanje.

Dovla
Gost
Dovla

To se ceka. Dzosua. A to ce trajati jos dvije godine, mozda i batali do tad. Ali svakako je vec jedan od najvecih ikad

Send this to a friend