Ostali sportovi

Gaj Riči i crni pojas: Slavni režiser nije u Crnoj Gori samo kao turista

Nedavno se u medijima pojavila vijest da je jedan o najpopularnijih režisera Holivuda Gaj Riči u Crnoj Gori sa svojom takođe poznatom suprugom Žaki, te da je slavni par u našoj zemlji proslavio i godišnjicu braka.

Pored toga što je režiser velikih filmskih hitova Riči je poznat kao režiser koji je odgovoran za uspon karijera velikih glumaca kao što su Džejson Statam, Vini Džons i Čarli Hanam…

Međutim, ono što znaju samo njegovi najveći fanovi je da je biši suprug pop dive Madone veliki zaljubljenik i majstor brazilskog džiu džicua pod čuvenim Renzom Grejsijem.

Stoga ne čudi što svoj odmor u Crnoj Gori, Gaj Riči provodi svakodnevno trenirajući sa međunarodno poznatim crnogorskim trenerom i takmičarem ovog sporta, a to je Mladen Jokmanović.

Jokmanović je pionir brazilskog džiu džicu u Crnoj Gori, osvajač brojnih medalja širom Evrope, Amerike i Kanade a pritom je i član međunarodne kuće slavnih borilačkih sportova.

“Kada sam dobio poziv od Ričijevog agenta bio sam zatečen jer je on moj omiljeni režiser, čije sam pojedine filmove odgledao i po 10 puta. Naravno, znao sam da je crni pojas u brazilskom džiu džicu-u zbog čega sam ga još više cijenio i želio da ga upoznam. Od želje da upoznam slavnu ličnost kojoj se divim cijelog života do svakodnevnih treninga je prelaz koji se dogodio bukvalno u jednom danu i sad zaista uzivam u prilici i povjerenju koji su mi pruženi. Gaj je izuzetno spreman i odličan tehničar, a pritom veoma opušten i pristupačan kao osoba tako da je raditi sa njim pravo zadovoljstvo. Obojica gajimo fanatičnu ljubav prema ovom sportu”, kaže Jokmanović i napominje:

“Volio bih da ovim putem prenesem poruku od Gaja Ričija za sve vježbače i zainteresovane za brazilski džiu džicu: brazilski džiu džici je najbolja stvar u mom životu, navalite na trening”.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
CAT
Gost
CAT

Bravo za obojicu!

Rade Lajovic
Gost
Rade Lajovic

Madjo profesore

Krsto
Gost
Krsto

Svaka čast! Mađo je odličan momak i sportista!

Send this to a friend