Ostali sportovi Saopštenje Judo saveza Crne Gore

Grupa građana koja se lažno predstavlja pokušaće da organizuje prvenstvo Balkana

Grupa građana koja se lažno predstavlja kao “Džudo savez Crne Gore” zloupotrebljavajući nevažeći pečat i memorandum od 21.do 22.septembra u Mediteranskom sportskom centru u Budvi pokušaće da organizuje Balkanski šampionat za kadete, saopšteno je iz Judo saveza Crne Gore.

Iz pomenutog saveza pozivaju nadležne institucije da spriječe ilegalnu sportsku aktivnost.

“Ovakvim kršenjem zakona i nepoštovanjem najviših državnih institucija u Crnoj Gori ova grupa gradjanja nastavlja da svojim aktivnostima unosi haos i nanosi štetu ugledu sporta, ali i države Crne Gore.Judo savez Crne Gore je kao jedina krovna institucija zadužena za džudo sport na teritoriji Crne Gore o ovom pokušaju kršenja zakona i kompromitovanju države obavijestilo nadležne institucije kao što su Ministarstvo sporta i mladih, Uprava za inspekcijske poslove, Mediteranski sportski centar..

Ovim putem još jednom pozivamo sve institucije da reaguju u skladu sa zakonom i spriječe ovu ilegalnu sportsku aktivnost organizovanu od strane grupe građana koja se lažno predstavlja i ima za cilj ličnu finansijsku korist, unošenje haosa u sistem sporta i nepoštovanje zakona, najviših državnih institucija i njihovih odluka”, ističu iz Judo saveza naše zemlje.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Skver
Gost
Skver

Administrativni sud je donio odluku da su ta “grupa gradjana” jedini legitimni nacionalni dzudo savez! Tako da sada izgleda da se vi, koji dajete ovakva saopštenja, lažno predstavljate!

Trim
Gost
Trim

Ma vi ste gomila budaletina

Judo
Gost
Judo

Ma nek se igraju

Čume
Gost
Čume

Dje bre….pohapsice ih sve….

Čume
Gost
Čume

Dje bre….pohapsice ih …

cetinje
Gost
cetinje

Dovoljno da ih toga dana pohapse i zatvore,to je krivicno dijelo,lazno predstavljanje jedne institucije.

Send this to a friend