Ostali sportovi Ocjena Felipea Mase

Hamilton je talentovaniji od Šumahera, njegova vožnja je skoro savršena

Nekadašnji vozač Ferarija Felipe Masa smatra da je Luis Hamilton talentovaniji od Mihaela Šumahera.

Prije dva dana u Portugalu, Britanac je srušio rekord legendarnog Njemca po broju pobjeda u Formuli 1.

“Hamilton je talentovaniji od Šumahera. Iako se ne bavi toliko tehničkim stvarima kao Mihael. Njegova vožnja je skoro savršena”, istakao je Masa.

Ipak, smatra da je Šumaher bio posvećeniji u svom poslu.

“Nisam nikada bio sa Luisom u istom timu, a to je neophodno da bi se stvarno upoznali sa svim kvalitetima vozača. Djeluje mi da je Mihael bolje poznaje bolid. Razumio je sve što se tiče vozila, a čini mi se da Hamilton ne provodi toliko vremena sa svojim tehničarima”, rekao je Masa.

Hamilton je u karijeri pobijedio na 92 trke, jednoj više od Šumahera.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Lux
Gost
Lux

Da to je ok ali da ga vidimo u bolid iz 98-99 ili 2001-2004 dje je sve bilo drugačije i nije bilo tako savršeno . Sad ima sva pomagala električna i bolja Od ranijih bolida ali ok postigao je rekord i to stoi .

vesko nk
Gost
vesko nk

Formula 1 odavno nije traka vozača no konstruktora bolida.Zadnja prava trka je bila Prost Sena sa istim autima i bilo je uživanje ostalo samo timovi a vozači su u stvari igrači video igrica.Sra.e.

vojvodina
Gost
vojvodina

Sumi nije za uloredjivanje sa Hamiltonom. Raika u bolidima koje je su vizili je tolika kao da uporedjujete Fandja i Sumija.
Da su imali priliku da ukrste znanja u istim bolidima tek tad bi imalo smisla donksti ocjene… zato mali Masa koji si virio iz dupeta Sumiju , a sad uklizavas Hamkltonu ..jezik za zube .

Send this to a friend