Ostali sportovi Promjena plana

Iran otkazao mečeve i poslao izvinjenje

Odbojkaška reprezentacija Crne Gore se priprema za istorijsko Evropsko prvenstvo (12 29 septembar), selektor Veljko Bašić je mislio snagu crvenih da proba protiv Irana krajem avgusta i početkom septembra, ali…

Selekcija koju sa klupe predvodi naš Igor Kolaković je otkazala gostovanje.

“Izvinjavam se za nezgodnu situaciju u vezi prijateljskih utakmica koje je seniorska odbojkaška reprezentacija Irana trebala da odigra u Crnoj Gori, ali trenutno to nije moguće. Nacionalni tim Irana ne može da stigne i zbog mnogo različitih razloga dužni smo vam izvinjenje zbog otkazivanja”, kaže se u pismu koje je OSCG poslao generalni sekretar Iranske odbojkaške federacije Ali Fatahi u kome se dodaje…

“Nadam se da ćete nam oprostiti zbog planova koje ste napravili i što nećete moći da ih realizujete. Hvala vam puno na razumijevanju i strpljenju. Iskreno, srećan sam što je selektor Irana Igor Kolaković i što to može doprinijeti odbojkaškoj saradnji dvije zemlje u svakom pogledu”.

Otkazivanje osme selekcije na planeti je stvorilo probleme našoj selekciji u pripremama, ali se Bašić i saradnici nadaju da će dvije utakmice protiv Grčke biti dovoljne za kvalitetnu pripremu.

Da podsjetimo “crveni” će na EP igrati u grupi D u Roterdamu i Amsterdamu, sa nama u grupi su Poljska, Holandija, Ukrajina, Češka i Estonija, a prolaz u drugu fazu takmičenja obezbijediće četiri selekcije.

Tags

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Neko ko zna
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Neko ko zna
Gost
Neko ko zna

Treba tražiti odštetu pa neka se oni izvinjavaju do mile volje!!!

Send this to a friend