Ostali sportovi Promjena plana

Iran otkazao mečeve i poslao izvinjenje

Odbojkaška reprezentacija Crne Gore se priprema za istorijsko Evropsko prvenstvo (12 29 septembar), selektor Veljko Bašić je mislio snagu crvenih da proba protiv Irana krajem avgusta i početkom septembra, ali…

Selekcija koju sa klupe predvodi naš Igor Kolaković je otkazala gostovanje.

“Izvinjavam se za nezgodnu situaciju u vezi prijateljskih utakmica koje je seniorska odbojkaška reprezentacija Irana trebala da odigra u Crnoj Gori, ali trenutno to nije moguće. Nacionalni tim Irana ne može da stigne i zbog mnogo različitih razloga dužni smo vam izvinjenje zbog otkazivanja”, kaže se u pismu koje je OSCG poslao generalni sekretar Iranske odbojkaške federacije Ali Fatahi u kome se dodaje…

“Nadam se da ćete nam oprostiti zbog planova koje ste napravili i što nećete moći da ih realizujete. Hvala vam puno na razumijevanju i strpljenju. Iskreno, srećan sam što je selektor Irana Igor Kolaković i što to može doprinijeti odbojkaškoj saradnji dvije zemlje u svakom pogledu”.

Otkazivanje osme selekcije na planeti je stvorilo probleme našoj selekciji u pripremama, ali se Bašić i saradnici nadaju da će dvije utakmice protiv Grčke biti dovoljne za kvalitetnu pripremu.

Da podsjetimo “crveni” će na EP igrati u grupi D u Roterdamu i Amsterdamu, sa nama u grupi su Poljska, Holandija, Ukrajina, Češka i Estonija, a prolaz u drugu fazu takmičenja obezbijediće četiri selekcije.

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Neko ko zna
Gost
Neko ko zna

Treba tražiti odštetu pa neka se oni izvinjavaju do mile volje!!!

Send this to a friend