Ostali sportovi

Krunić: Da obradujemo ljubitelje odbojke dobrim rezultatom u Gruziji

Ženska seniorska reprezentacija Crne Gore danas putuje za Tbilisi, gdje ih u subotu čeka meč četvrtog kola grupe B protiv Gruzije.

Sa šest bodova Crna Gora završila je prvi krug grupne faze CEV Srebrne lige. Uoči meča sa Gruzijom, naš nacionalni tim bio je siguran na Farskim Ostrvima 3:0 (25:9, 25:7, 25:20), potom je mladi sastav osvojio set na gostovanju favoritu grupe, Portugalu 3:1 (5;17, 20:25, 25:18, 25:16). U odličnoj atmosferi ekipa trenira u Herceg Novom pred put u Gruziju. Saigračicama su se na treninzima ponovo priključile mlade Lara Jovović i Viktorija Đukić.

„Imamo dva dana da se spremimo za dug put u Gruziju i da pripremimo taktiku i ekipu za utakmicu. Mislim da će nam ta utakmica biti od velike važnosti, ako nam se poklope rezultati iz druge grupe da možda već poslije nje imamo siguran plasman na fajnal for, što bi nam svakako olakšalo ulazak u mečeve sa Portugalom i Farskim Ostrvima kod kuće“, istakao je selektor Milorad Krunić.

Posebno ga raduje što su sve igračice zdrave i uključene u akiciju.

„Svi smo zdravi, ove godine nemamo gotovo ni jednu povredu i to nas raduje. Nadamo se da ćemo uspjeti da obradujemo ljubitelje odbojke u Crnoj Gori dobrim rezultatom u Gruziji“, zaključio je Krunić.

Meč četvte runde B grupe CEV lige sa Gruzijom zakazan je za subotu, 10. juna, od 15 sati po našem vremenu. Portugal će ugostiti Farska Ostrva u nedjelju, 11. juna od 17 sati.

Send this to a friend