Ostali sportovi Liga šampiona

Kucnuo je čas za evropsku radost

Velikani sa jadranske obale ponovo u klinču ovog puta u Ligi šampiona, večeras od 20.30h.

Dva Jadrana, hercegnovski i splitski, sredinom septembra otvorili su novu sezonu Regionalne vaterpolo lige, a momci sa Škvera velikom pobjedom na “Poljudu” (11:9) najavili su da će imati šta da kažu i sa novim trenerom i promijenjenim timom.

Iako su skoro u svakom meču, čak i protiv moćnih rivala, do posljednjih trenutaka bili u igri, pobjeda u Ligi šampiona nije stigla nakon pet kola. Čini se da je utorak idealan dan za prvu radost u Evropi, ali kako je sezona odmicala i Jadran iz Splita je polako rastao toliko da je u eliti već stigao do četiri boda, da je savladao i moćne komšije Jug iz Dubrovnika.

“Od drugog kola sve utakmice smo gubili sa jednim ili dva gola koja su falila za izjednačenje ili za pobjedu”, podsjetio je trener našeg prvaka Petar Radanović. “Neće biti ni sada nimalo lako, ali nadam se da će moji igrači smoći snage i da ćemo uspjeti da uzmemo toliko željene bodove ili, bolje rečeno, cijeli plijen u Splitu”.

Da je Jadranov imenjak sada potpuno drugačija ekipa smatra i jedan od reprezentativaca Vlado Popadić.

“Jadran je odlična ekipa, pobijedio je Jug, što je za respekt. Jednostavno ne smijemo da potcijenimo njegove igrače iako smo ih dobili u prvom kolu Regionalne lige”, jasan je Popadić. “Naravno, idemo na pobjedu, a sigurno da se i oni neće predati. Očekuju i oni pobjedu.

Osim utakmice na “Poljudu” Novljane u 2019. očekuje još jedan meč takođe u Ligi šampiona, protiv Sinteza u Igalu. Možda su se pobjede u eliti dosta čekale, ali bi kraj godine mogao da donese i evropske radosti u Herceg Novi, ali i važne bodove pred nastavak Lige šampiona.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Kotor
Gost
Kotor

Kad god su CDM napisali za nekoga da ce da osvoji bodove ti su izgubili.

Send this to a friend