Ostali sportovi

Masoničić na klupi ženske odbojkaške reprezentacije

foto: www.odbojka.me

Nikola Masoničić novi je selektor crnogorske ženske odbojkaške reprezentacije.

Predsjedništvo Odbojkaškog saveza Crne Gore, na današnjoj sjednici, postavilo je mladog stručnjaka na upražnjeno mjesto za preostale utakmice u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Nikola Masoničić, trener Galeba, je prije usvajanja ostavke Dragana Nešića bio pomoćni trener u stručnom štabu seniorske selekcije, ali i trener mlađih reprezentacija.

Najveće uspjehe ostvario je osvajanjem zlatne medalje na Balkanskom prvenstvu za kadetkinje 2018.godine, a takođe je osvojio i dva Kupa Crne Gore sa ekipom Galeba (2016, 2018).

Predsjedništvo je takođe donijelo Odluku o dodjeli povelje za razvoj odbojkaškog sporta u Crnoj Gori, po kojoj će se povelje dodijeliti svim živim predsjednicima OSCG koji su tu funkciju obavljali od dana osnivanja Saveza.

Povelja bi se dodijelila i predsjednicima koji su tu funkciju obavljali i kao predsjednici (potpredsjednici) OS Jugoslavije (OS SCG), a posebno kao predsjednici OSCG.

Ove povelje će se uručiti na svečanosti povodom proglašenja odbojkaša i odbojkašice za 2018.godinu, a u znak obilježavanja 60 godina od osnivanja Odbojkaškog saveza Crne Gore.

Send this to a friend