Ostali sportovi 11 medalja

Mata Leao uspješan u Beogradu

Takmičari kluba brazilskog džiu džicua Mata Leao iz Podgorice osvojili su 11 medalja na “Belgrade Masters openu” za sve uzraste, održanom proteklog vikenda.

Nastupilo je više od 60 klubova iz 16 država, a Podgoričanima je pripalo po pet zlatnih i srebrnih odličja, te jedno bronzano, što im je donijelo četvrto mjesto u ukupnom plasmanu.

Zlatne medalje osvojili su Teodor Komatina, Boris i Petar Ilin, Vuk Džudović i Nemanja Aleksić, na korak od najvišeg postolja zaustavljeni su Nikola Perović, Elena Jovanović, Nikola Mitrović, Jelena Jovanović i Lazar Pajović, dok je u open kategoriji za dame Jelena Jovanović dodala bronzanu medalju srebru iz težinske kategorije.

U sudijskoj ulozi u Beogradu našli su se Mladen Jokmanović i Srđan Bošković.

“Iza nas je vrlo uspješan nastup na veoma jakom takmičenju. Nastupila je mješovita ekipa koja je pokrila sve uzraste, od najmlađih do seniora, a veliki broj finala donio nam je četvrto mjesto u ukupnom plasmanu u konkurenciji 64 kluba, što nije mala stvar. Sportisti su se uželjeli takmičenja i motivacija je bila na velikom nivou, očekujemo još bolje nastupe u budućnosti”, saopšteno je iz kluba Mata Leao.

Send this to a friend