Ostali sportovi MMA spektakl

Memorijal Jovan Kosać u subotu na Kanli Kuli

Ilustracija

Najveći regionalni događaj sve popularnijih mještovitih borilačkih vještina (MMA), održaće se 7. septembra na Kanli Kuli u Herceg Novom, sa početkom u 20 sati.

Turnir u Herceg Novom je memorijalnog karaktera u čast i sjećanje na Jovana Kosača, sportisti i trenera više borilačkih disciplina, koji je ubijen 14. septembra 2014. godine.

„Nakon spektala koje smo pripremali na Imanju Knjaz, u diskoteci TOP HILL i u kompleksu Verde dva puta, Topolica Bar, u Podgorici ispred Delta City-a I u Sali Gimnazije, odlučili smo da unaprijedimo događaj I promijenimo lokaciju kako bi publika u cijeloj Crnoj Gori mogla da uziva u borbama, pa smo dodatne napore uložili u pripremu prostora za promociju pokrovitelja, donatora, sponzora i prijatelja manifestacije“ poručili su iz organizacije MMA turnira.

“Usljed velikog broja povreda takmičara, u poslednjem trenutku bili smo primorani da potražimo zamjene. Organizacija MFC-a je uradila sve da nadje dostojne zamjene u posljednjem trenutku, kako bi planirani program ostao na zavidnom nivou. Usled nestabilne vremenske prognoze, odnosno mogućnost padavina, a kako je sama lokacja Kanli kule otvorenog tipa, organizacija je pipremila rezervni plan i obezbijedila nesmetano praćenje turnira u sportskom centru “Igalo” u Herceg Novom.”

Deveto po redu MMA takmičenje – “MFC9” u organizaciji sportskog društva „MMA Team Zabjelo“ iz Podgorice ugostiće borce iz regiona (Srbija, Hrvatska), Evrope (Njemačka, Luksemburg), ali i Dagistana.

“Mi smo jedina organizacija u Crnoj Gori koja se profesionalno bavi organizovanjem turnira mješovitih borilačkih vještina. Pokreću nas strast i ljubav koju imamo prema ovom sve popularnijem sportu. Cilj nam je i da približimo ovaj sport crnogorskoj publici ali i da osposobimo sa našeg područja dostojne svjetskoj sceni”, poručio je Alen Džankić, jedan od organizatora MMA turnira.

Učesnici turnira su Radovan Vuković iz Crne Gore, Isa Isakov iz Dagestana, Aleksandar Veličković i Boris Marković iz Srbije, te takmičari iz Hrvatske Andrej Jazvo i Luka Šafran.

Na turniru će se sastati i Mirko Jović (Crna Gora) – Stevan Tuović (Srbija), Lazar Kukuličić (Crna Gora) – Jan Liase (Luksemburg), Jovan Todorović (Crna Gora) – Aleksandar Joketić (Crna Gora), Vanja Kovačević (Crna Gora) – Đorđe Stojanović (Srbija) i Žarko Janković (Crna Gora) – Aleksandar Aleksić (Srbija).

Posebna atrakcija biće borba za WMO pojas do 70kg između Slađana Dragišića (Srbija) i Miladina Kolarskog (Srbija). Slađan je došao kao zamjena u zadnjem trenutku Nebojši Bogdanoviću koji je zadobio frakturu šake tokom priprema za ovau borbu.

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bole
Gost
Bole

Nisu li izabrali pogresan datum? U subotu je UFC 242, main card pocinje u 20h po nasem vremenu…

Bljak
Gost
Bljak

Nasilnički ,,sport”

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Е јбг без Богдановића ништа.

Send this to a friend