Ostali sportovi Prijem na Univerzitetu

Milica i Jovana zasijale na takmičenju u Zagrebu

Dekan Ekonomskog fakulteta prof. dr Nikola Milović organizovao je prijem studentkinjama Ekonomskog fakulteta Univerziteta Crne Gore Milici Bjelici i Jovani Marić povodom osvajanja bronzane medalje na „EUSA Combat Games“, univerzitetskom prvenstvu Evrope u karateu, tekvondou, kik boksu i džudou, koje je održano u Zagrebu, od 31. jula do 3. avgusta 2019. godine.

Ove dvije studentkinje su kao članice kata tima Univerziteta Crne Gore na tom takmičenju osvojile treće mjesto.

Dekan Milović je uputio čestitke Milici i Jovani ističući da je uspjeh koji su postigle posebno važan imajući u vidu da, pored zalaganja koje nose pripreme za ovakvo takmičenje, one nisu zanemarile ni svoje obaveze kao studenti Ekonomskog fakulteta.

On je istakao i da njihova bronzana medalja sija zlatnim sjajem jer je njihov uspjeh ujedno i uspjeh njihovog fakulteta!

“Planiramo da i dalje na Ekonomskom fakulteta razvijamo aktivnosti koje će doprinijeti svestranosti naših studenata i njihovom uspjehu u studentskim klupama kao i van njih.” – istakao je dekan Milović.

Na takmičenju „EUSA Combat Games“ održanom u Zagrebu učestvovalo je 1.300 studenata sa 404 evropska univerziteta iz 36 zemalja.

Send this to a friend