Ostali sportovi

Mrvaljević posljednji put odgovorio Bečanoviću

Crnogorski džudo reprezentativac Srđan Mrvaljević nastavio je polemiku sa predsjednikom Saveza Dragomirom Bečanovićem.

Saopštenje iskusnog džudiste prenosimo u cjelosti:

“Zaista nijesam znao da Vam je stanje uma i svijesti u ovako lošem stanju. Iako od početka izražavam sumnju prema Vašem zdravom-razumu,poslije ovakvog saopštenja sam potpuno siguran u svoje sumnje. Želim da Vam se izvinim,jel da sam znao nikada sa Vama ne bih polemisao.

Predsjedniče Bečanoviću,zbog Vašeg stanja želim da prekinem ovu mučnu polemiku i da Vam sve priznam. Ovo je moje posljednje javno obraćanje Vama

-PRIZNAJEM da volim pare,pare,pare i zbog toga sam izabrao Džudo,a ne fudbal ili tenis.Preko svog hotela i 12-13 firmi koje se vode na moje ime,a za koje ne plaćam porez,finansijskim malverzacijama uzimam ogromne pare od: opštine,grada i države Crne Gore i tako devastiram ekonomski sistem zemlje.

-PRIZNAJEM da sam došao iz siromašnog Beograda u bogati Nikšić isključivo zbog para,a ne osjećaja pripadnosti. Iako sam došao u januaru 2006-te u dzudo klub “Akademik”,a referendum je bio u maju 2006-te,ja sam nekako znao da će Crna Gora biti nezavisna i brže bolje dotrčao da uzmem pare.

-PRIZNAJEM da sam po čitav dan dopingovan iako sam do sada prošao bar 50 doping kontrola u karijeri na najvećim medjunarodnim turnirima širom svijeta. (imam sistem i ljude u WADU)

-PRIZNAJEM da tablete za borbu pasa koristim umjesto žvaka u kolima.

-PRIZNAJEM da ste mi Vi završili stan u Nikšiću koji sam dobio od Opštine i Vlade Crne Gore kao dobitnik najveće gradske nagrade “Oslobodjenje grada Nikšića18-ti semptembar” i bio prvi Olimpijac za nezavisnu Crnu Goru. Pored mene ga je dobio za isti rezultat u isto vrijeme i naš proslavljeni Nikšićki bokser,ali vjerovatno ste i njemu to završili,ali još uvijek to ne zna,pa da Vam i to priznam.

-PRIZNAJEM da ste mi završili učesće na Olimpijadama: Peking 2008, London 2012, Rio 2016, koristeći vaš ogroman uticaj i autoritet koji posedujete u svijetu.

-PRIZNAJEM da sam kako vi kažete “i te kako komunicirao sa trenerom Petrovim i tražio mu pare” iako nikada riječ nijesmo progovorili. Komunikacija i traženje para je išla telepatskim putem,posjedujem i tu moć,priznajem.

-PRIZNAJEM da sam zaboravio sve koji su mi pomogli: Ministarstvo sporta,Olimpijski komitet,Opštinu Nikšić,sponzore,prijatelje,a da sam onima koje nijesam zaboravio zabio nož u leđa.

-PRIZNAJEM da sam zaboravio čovjeka koga pominjete,a koji je bio predsjednik dzudo saveza Crne Gore pre Vas,iako sam za istog koristio i koristim svaku priliku da javno istaknem da je za 3 godine učinio za dzudo sport u Crnoj Gori više nego svi njegovi predhodnici…Žao mi je sto bas nista od njega niste naučili i razumijeli da Vasa funkcija predsjednika Dzudo saveza služi da nabavite novac od sponzora kako bi takmičari imali sto bolje uslove,a ne da uzimate državna sredstva namjenjena za klubove,trenere,takmičare i dzudo sport, ne postujete zakon i vodite lične ratove protiv ministara,inspektora,države, dzudo klubova,trenera,najboljih takmičara….

-PRIZNAJEM i da sam zbog para kako vi kažete “trčao,ljubio skute i bio izdajnik”,iako nikada nijesam želio da prihvatam vaše nepristojne ponude i učestvujem u Vašem “biznisu,privatnom””Džudo savez-Trim hotel.

-PRIZNAJEM da moj otac koji je čitav svoj život posvetio trenerskom pozivu i stotine i hiljade djevojčica i dječaka izveo na pravi put,napravio desetine takmičara visoke međunarodne klase, dobija penziju zahvaljujući isključivo Vašem rezultatu,iako kao najuspješniji selektor jugoslovenskog džudo sporta ima jos 5 rezultata pored Vašeg koji mu to isto pravo na nacionalno priznanje(penziju) garantuju.

Gospodine Bečanoviću sve sam Vam priznao što ste tražili,ako u narednim danima u svojim fantazijama dođete do još nekih novih saznanja i mračnih tajni o meni molim Vas da ih ne objavljujete i ne maltretirate sportsku javnost i gradjane,pošto i njih PRIZNAJEM. Jedino bih Vas zamolio za dvije stvari:

Prva je da mog oca od 72 godine Miomira Mrvaljevića-Srećka nikada više u životu ne spomenete,sve njegove grijehe i poroke kojih,siguran sam u Vašoj glavi ima više nego dovoljno,ja preuzimam na sebe,odnosno PRIZNAJEM.

Druga je prava sitnica za Vas,potpuno nebitna i usputna,da konačno postupite po zakonu i nalogu Ministarstva sporta od prije 8 mjeseci i usaglasite statut Džudo saveza sa zakonom o sportu kako bi 24 najbolja Džudo kluba potpisnika platforme koji Vas konstantno prozivaju u medijima konačna mogli da funkcionišu. Vašom sjajnom poslovnom sposobnošću ste uspjeli da izgubite finansiranje države odnosno ministarstva i osramotite džudo sport pred čitavom Crnogorskom i Svjetskom javnošću. Molim Vas da ne dozvolite da zbog Vaših unutrašnjih demona,fikcija i frustracija Džudo savez bude potpuno ugašen,podnesite ostavku i time ublažite ovu katastrofu u koju ste doveli savez,klubove,takmičare,trenere,džudo radnike i cijeli Džudo sport”, poručio je Srđan Mrvaljević.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Darko
Gost
Darko

Zalosno je sto nista ne lazu ni jedan i drugi .
Citav Niksic zna da je ovako .
Sramota

Mira
Gost
Mira

Migina dobro di unovcio medalju. Jos te drzi novac sto si dobio.Naplatio si nocni basket koji se igra u kasnim satima.

Momo
Gost
Momo

Dno dna
Sram vas bilo ,obojicu

Lijevo desno
Gost
Lijevo desno

Ovomje prevrsilo svaku mjeru! Becanovic misli da indalje vara javnost, sa njegovim egzibicijama. Smislja razne prevare, ostavke i zmajava javnost. Prihvaticemo mi sve vase ostavke inposlati u zaboravnza sva vremena

Bomi
Gost
Bomi

Kakve rezultate imas…osvojio si onu jednu medalju a posle prvi krug nisi nikad proso…bolje da pare sto finansirsju tebe za takmicenja daju rukometasicama i vaterpolistima dje mozemo osvojiti medalje

Niksic
Gost
Niksic

Kao dvije zene na pijaci i jos gore od toga, ponasaju se ljudi koji treba da budu uzor omladini.Ocigledno je da su lucni interesi i jednog i drugog vazniji od sporta.I neko malo respecta sto je narod imao prema vama, nestalo je gledajuci ovih dana na sta ste sve spremni.Ostalo vam je samo jos da se dohvatite intime, jeste li… Više »

Oklahoma
Gost
Oklahoma

Tacno tako. I sadasnji i potencijalni celnici saveza da se isprate uz sporta. Imaju nacionalne penzije i to im je mnogo na sta su spremni

Jedina
Gost
Jedina

I jedan i drugi da polako prtite van CG sporta. Interesi licni su obojici prioritet i to je jasno kao dan. Gubite se iz CG sporta zauvjek!

Nenad
Gost
Nenad

Svaka ti čast Srđane!

xyz
Gost
xyz

Becanovic je po rezultatima i svemu 3 klase iznad Mrvaljevica

BU2
Gost
BU2

Dohvati se treninga i dokazi se uspjesima i medaljama, jer koliko ja znam da u poslednje vrijeme nisi prosao ni do drugog kruga a najave su bile ko zna kakve, i pusti pisanja i prepirke dohvati se posla i rada pa dokazi se i zatvori usta svima. A vi ste svi navikli sve dzabe i na teret ove drzave, a… Više »

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Bravo Mrvaljevic….Svi otimaju od CG….Svi…..

Send this to a friend