Ostali sportovi

Naša je obaveza da Budućnost bude bolja

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković juče je na sastanku sa rukovodstvom Odbojkaškog kluba Budućnost saopštio da će podržati šampionske ambicije nakadašnjeg velikana iz glavnog grada.

“Ovaj klub je jedan od simbola sporta u Podgorici i naša je obaveza da zajedničkim snagama doprinesemo još boljim rezultatima, s ciljem osvajanja šampionske titule i izlaska na evropsku scenu”, istakao je Vuković.

On je saopštio da je u posljednjih par godina zabilježen očigledan napredak u svim segmentima rada i funkcionisanja kluba i da u narednom periodu treba nastaviti sa tim aktivnostima, ali i sa dodatnim animiranjem šire zajednice za podršku kako bi se vratio na šampionske staze.

Sportski direktor Budućnosti Zoran Vukčević je zahvalio gradonačelniku i poručio:

“Cilj nam je da stvorimo uslove za stabilno funkcionisanje kluba u narednom periodu i da dobrim rezultatima i uspjesima vratimo odbojkašku publiku u podgoričke dvorane”, jasan je Vukčević.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zdrav
Gost
Zdrav

Gradonačelnik ima obavez jer je u Budućnosti
savladao prve odbojkaske korake i bio na pragu prvog tima. Nadam se da će svojim autoritetom pomoći i Budućnosti i sveukupnoj odbojci Crne Gore koja je posrnula.

Send this to a friend