Ostali sportovi

Novi rekord Dragovića

Miloš Dragović posljednjeg dana 2018. godine postao je crnogorski rekorder na 1.500 metara u dvorani, a jučeje postavio i najbolji rezultat u trci na 3.000 metara.

Crnogorski atletičar zablistao je u trci na 3.000 metara na dvoranskom prvenstvu Beograda, a rezultatom 8:59,06 za 13 sekundi popravio je dosadašnji dvoranski rekord Crne Gore, koji je takođe bio u njegovom vlasništvu.

“U dobroj sam formi, a to je dokazala i ova trka. Napredujem iz trke u trku i ovo je pokazatelj da sam vrijedan pažnje nacionalnog selektora pred početak Igara malih zemalja Evrope. Veliku zahvalnost dugujem Atletskom savezu na podršci i treneru Stošiću”, kazao je Dragović.

Interesantno je daje Miloš Dragović na prethodnom šampionatu u dvorani posljednjeg dana prethodne godine postavio rekord Crne Gore na 1.500 metara sa vremenom 4:07,84.

“Nastojaću da budem što bolji. Dobro treniram i siguran sam da mogu još bolje. Sve ovo uliva veliki optimizam i vjerujem da ću tek pokazati koliko vrijedim”, naglasio je član ATK Podgorički maraton.

Send this to a friend