Ostali sportovi

Okupili se odbojkaši Crne Gore

Muška odbojkaška reprezentacija Crne Gore okupila se u nedjelju prvi put nakon sjajnog učinka na Evropskom prvenstvu 2019. u Holandiji i dvije pobjede na debiju na velikim takmičenjima. Povod je najljepši mogući – početak priprema za kvalifikacije na kojima bi  naša zemlja drugi put zaredom mogla da izbori nastup na najvećoj evropskoj odbojkaškom smotri.

O početku priprema selektor Veljko Bašić kaže:

U hotelu “Voco” u Podgorici okupilo se 15 od ukupno 17 igrača koji će boraviti na pripremama. To su: Rajko Strugar, Marko Bojić, Aleksandar Minić, Milutin Pavićević, Bojan Strugar, Nikola Lakčević, Miloš Kosović, Nikola Radonić, Danilo Dubak, Ivan Vlahović, Ivan Zvicer, Nemanja Peruničić, Luka Babić, Blažo Milić i Matija Ćinćur.

Zbog tek završenih klupskih obaveza i naporne sezone Vojin Ćaćić i Ivan Ječmenica reprezentaciji će se priključiti u ponedjeljak ili utorak.

U stručnom štabu su selektor Veljko Bašić, njegovi pomoćnici Srđan Popović, Darko Prebiračević i Balša Radulović, kondicioni trener Vladimir Živanović, statističar Ajkut Ajdin, ljekar reprezentacije prof.dr Miroslav Kezunović, te fizioterapeuti Vladimir Dragojević i Drago Đurović.

U ponedjeljak ujutru ekipa će imati trening u teretani, dok će prvi odbojkaški trening odraditi isti dan od 17 časova.

Send this to a friend