Ostali sportovi Boks

Opština Budva uz Bojanu Gojković

Predsjednik opštine Budva Marko Carević primio je u svom kabinetu mladu budvansku bokserku Bojanu Gojković povodom pobjede na međunarodnom turniru A kategorije Kupu nacija u Somboru, u uzrastu mladih.

Na Kupu nacija učestvovale su 193 bokserke iz 25 država svijeta. Bojana je jednoglasnom odlukom sudija, savladala prošlogodišnju pobjednicu u toj kategoriji, Grkinju Antoniju Janakopulu. Predsjednik opštine još jednom je čestitao uspješnoj budvanskoj sportistkinji na izvanrednim rezultatima i ponovio da će opština
nastaviti da bezrezervno podržava razvoj sporta u Budvi i budvanske sportiste u njihovoj karijeri.

“Zadovoljstvo je biti u društvu Bojane Gojković, koja je jedna od najuspješnijih sportista našeg grada. Nastavila je da ređa uspjehe, želio sam da zna da grad misli na nju, jer ovakvi rezultati zaslužuju podršku. Nadam se da će omladinsko prvenstvo Evrope, koje će biti održano u Budvi, biti prilika da svi vidimo kvalitete Bojane Gojković i ostalih članova iz BK Budva”, kazao je između ostalog Carević Bojana se zahvalila na prijemu i pažnji Opštine Budva prema sportu kojim se ona bavi.

“Trudiću se da nastavim sa dobrim rezultatima, a sigurno da ću dati maksimum na narednom šampionatu koje se održava u Budvi, ostvarim novi uspjeh”, istakla je Gojković.

Send this to a friend