Ostali sportovi Odbojkaška liga

Pet mečeva u tri dana, odgođen duel u Pljevljima

Pet utakmice 13. kola Prve lige odbojkašica odigraće se u tri dana. Večeras, u premijeri kola će u 20 časova u Igalu igrati Albatros i Gimnazijalac, dok su tri utakmice na programu u subotu.

Prvo će u 15 časova odbojkašice Budućnosti ugostiti Galeb u sali Medicinske škole u Podgorici, dok će pola sata kasnije u dvorani “Nikoljac” u Bijelom Polju početi meč između odbojkašica Jedinstva Franca i Morače.

“Iako Morača važi za apsolutnog favorita u ovom duelu, ulazimo sa željom da pružimo što jači otpor protivniku. Upravo kroz ovakve utakmice naša mlada ekipa treba da stiče iskustvo i podiže formu za bitne utakmice koje nas očekuju u drugom dijelu polusezone”, rekao je Mladen Miladinović, trener Jedinstva.

Posljednji subotnji meč odigraće se u 17 časova u SC Topolica u Baru između Luke Bar i Mediterana Bemaks.

“Kao prošle godine i ove je našem klubu cilj opstanaku ligi. Sada nas očekuje utakmica sa najjačim protivnikom, Lukom Bar. Iskoristićemo je kao pripremu zautakmice koje nam tek slijede gdje očekujemo pobjedu, kao i da uvidimo koliko smo napredovali sa kvalitetom naše igre u odnosu na prethodnu polusezonu”, izjavila je Anđela Rađenović, tehničar Mediterana.

Na zahtjev ekipe Nikšića, zbog bolesti većeg broja igračica, a uz saglasnost Rudara, utakmica ova dva kluba je odgođena za srijedu, 11. mart, a odigraće se u SC Ada u Pljevljima.

Tags
Send this to a friend