Ostali sportovi Trener Jedinstva novi selektor muške pionirske reprezentacije Crne Gore

Prebiračević: Radujem se novom početku i izazovu

Darko Prebiračević

Odlukom Upravnog odbora Odbojkaškog saveza Crne Gore, a na prijedlog Trenerske komisije, trener Jedinstva iz Bijelog Polja Darko Prebiračević novi je selektor muške pionirske reprezentacije Crne Gore.

– Hvala Odbojkaškom savezu i Trenerskoj komisiji na ukazanoj prilici da vodim jedan ciklus u nacionalnoj selekciji. Pokušaću da svoje znanje stečeno u klubu i seniorskoj ekipi prenesem na najbolji način na mlade igrače i da ih pripremim što bolje za ono što ih očekuje u starijim selekcijama – kazao je Prebiračević.

Prva akcija Prebiračevića biće Balkansko prvenstvo ovog ljeta. Još uvijek nijesu određeni termini odigravanja i domaćini balkanskih prvenstava, koja će, kako je odlučeno nedavno na Kongresu Balkanske odbojkaške asocijacije u Skoplju, biti pripremna za Evropsko i Svjetsko prvenstvo, koja će se odigrati ove godine.

– Moja prva akcija sa igračima će ujedno biti i prva akcija dječaka koji se zbog situacije sa korona virusom nijesu prošle godine okupljali. Očekuje nas nastup na Balkanijadi, ali kako još nije određen termin i mjesto odigravanja, tako će i plan okupljanja i rada biti određen naknadno. U svakom slučaju, radujem se novom početku i izazovu koji se nalazi pred svima nama – zaključio je Prebiračević, inače član stručnog štaba seniorske reprezentacije.

Send this to a friend