Ostali sportovi

Radošević jedva čeka revanš protiv Saidija

Crnogorski profesionalni bokser Predrag Radošević uvjeren je da je bolji borac od Džame Saidija, koji mu je početkom juna u Podgorici nanio težak poraz.

Radošević smatra da će to pokazati u revanšu…

“I prije prve borbe u Podgorici, ugovorom je bilo predviđeno da, bez obzira na epilog, slijedi revanš. Saidi je pobijedio i ima obavezu da mi pruži priliku u roku od godina dana, da se ponovo borim sa njim. Ovoga puta, on će birati mjesto borbe, ali meni je zaista svejedno. Uvjeren sam da sam bolji borac i jedva čekam revanš. Do tada mi ostaje mnogo rada, truda i odricanja da se vratim u formu. Boks je isti kao i život. Nije važno koliko jako možeš da udariš, nego koliko udaraca možeš da primiš i nastaviš dalje. Ja sam udarac primio, ali sam itekako spreman da nastavim dalje”, kazao je Radošević za Sport klub.

Podsjetimo, Saidi je u devetoj rundi nokautirao crnogorskog boksera u meču za objedinjavanje IBF i WBO titule prvaka Evrope.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Slijepac
Gost
Slijepac

Tako je šampione. Bio si masu bolji. Ono nije bio nokaut. Okliznuo si se. Vlažno vrijeme,jbg.Sudija u ringu loše procijenio. Bio potplaćen od strane tvog rivala. Ti si bombarder. Udaraš kao maljem. Direktima kolješ,aperkatima šalješ u bolnicu,krošeima na groblje. Kad promašiš,mada se to rijetko dešava,praviš buru oko ringa. Toliko si moćan. I dok pišem ove redove,osjećam strahopoštovanje prema snazi tvog… Više »

bambrek
Gost
bambrek

Druze ,aj na spavanje. Pobrkao si mec

Tovari magare
Gost
Tovari magare

Pedja lose.je to, mali.ce te pojesti za uzinu i u revansu ziv bio pa vidio.

Realno
Gost
Realno

A to da si bolji, nijesi, nazalost…vidjelo se. Onaj decko je kao stijena, zestok udarac ima, za klasu je iznad.

Pedja
Gost
Pedja

sve najbolje u životu želim ti, ali nemoj da se upuštaš u revanšu u otvorenu borbu sa Saidijem, jači udarac ima ,ali ti imaš bolju tehniku, idi na bodovanje tu si na svom terenu i titula je tvoja!

Nikšićanin
Gost
Nikšićanin

Peđa dobar si momak,budimo pošteni svi protivnici koje si dobio bili su po tvojoj mjeri,kad su naišli jači poraz za porazom,to je istina Peđa!

Aaaaa
Gost
Aaaaa

Srecno u revansu.

jovan šiptar
Gost
jovan šiptar

Ostavi se ćorava posla, to zbog tebe zborim. Viđeli smo kako si bolji nažalost.

Kleo
Gost
Kleo

Dobro radis, ali imas pileci udarac koji protivnika ne uzdrma uopste. Sve najbolje, ali tesko.

klej
Gost
klej

mnogi su padali od tog udarca

Send this to a friend