Ostali sportovi

Studenti na praksi na snijegu

Studenti druge godine Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore su, u okviru predmeta Zimski sportovi, na praktičnoj nastavi, na Žabljaku, od 21. do 23. januara.

Riječ je o studentima Studijskog programa Fizička kultura i zdravi stilovi života koje, u okviru praktične nastave, vodi predmetni nastavnik doc. dr Danilo Bojanić sa saradnicima doc dr Milovanom Ljubojevićem, mr Ivanom Vasiljevićem i Pavlom Malovićem.

Po završetku studijskog programa Fizička kultura i zdravi stilovi života studenti će biti osposobljeni da rade u obrazovnom sistemu, koordiniraju rad i upravljaju sportskim institucijama, organizuju rekreativne programe na naučnim osnovama i prate zdravstvene efekte tih programa.

Takođe, studenti će nakon studija biti osposobljeni da rade sa djecom i omladinom u sportskim organizacijama, školicama sporta i drugim organizovanim sportskim grupama, kao i u u turističkoj privredi.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
DUKLJA
Gost
DUKLJA

NEMA VIŠE DUCIJEVIH KOMBINACIJA ZA PRAKTIČNU NASTAVU U BiH I BUGARSKOJ,DOBRO STE SE SJETILI DA IMAMO ŽABLJAK.

Mimo
Gost
Mimo

Slucajno sam danas bio na zabljaku i moguj reci da sam odusevljen sa stdentima fakulteta prvo sa radom i ponasanjem na stazi i sigurno da ce izrasti u dobre strucnjaka svaka cast

atif
Gost
atif

Nemojte izgubiti te skripte stručnjaci moderne crnogorske obrazovne politike pa da upravljate posrnulim obrazovnim sistemom,Bravo u vama vidim buduće ministre i direktore.Spas je u vama.

Send this to a friend