Ostali sportovi

Studenti odigrali četvrtfinala

Odigrane su četvrtfinalne utakmice Luštica bay Studentskelige Crne Gore u futsalu.

U derbiju dana Studentski dom iz Podgorice trijumfovao je protiv ekipe Fakulteta za sport i fv iz Nikšića. U reprizi prošlogodišnjeg finala aktuelni šampion je slavio identičnim rezultatom kao prethodne godine 2:1.

Nikšićani su poveli već u petom minutu golom Baćovića da bi šampion golovima Gojačanina i Nemanje Konatara u drugom poluvremenu stigao do velike i zaslužene pobjede.

Elektrotehnički fakultet će se, posle nekoliko godina stagnacije, ponovo boriti za medalje. Oni su trijumfovali protiv kolega sa Fizioterapije Igalo rezultatom 4:2, i to zahvaljujući het triku Svrkote u drugom poluvremenu.

Ekipa UDG1 do vrha je napunila mrežu Pravnog fakulteta i trijumfovala sa 9:1. Već u prvom poluvremenu bilo je jasno koja ekipa će ići u polufinale a Pravni fakultet je u finišu meča uspio samo da postigne počasni pogodak.

I Ekonomski je bio ubjedljiv. Nakon blijedog prvog poluvremena u kojem su stekli minimalnu prednost nad ekipom Fakulteta političkih nauka, u drugom su pokazali da zasluženo slove za jednog od favorita takmičenja i sa osam golova u mreži rivala slavili sa ubjedljivih 10:1.

Send this to a friend