Ostali sportovi

Superliga za odbojkašice: Fokus 13. kola derbi u Baru

foto: OSCG

Zanimljivi susreti očekuju nas u okviru 13. kola EPCG Superlige odbojkašica, koji će se odigrati u petak, subotu i nedjelju.

Gradski derbi odbojkašica Galeb Liko Soho Group i Luke Bar odigraće se u petak u barskoj “Topolici” sa početkom u 18 časova. U prvom dijelu sezonu, pobjedu su upisale izabranice Petra Kokovića, nakon maratona od pet setova, a domaćin prvog meča bile su “Sirene” na istom terenu. Luka Bar je u dosadašnjem dijelu takmičenja upisala 10 pobjeda i dva poraza, dok su “Galebice” na skoru 8-4. Prenos utakmice biće na RTCG2 kanalu. U istom terminu (18h), šampion, Herceg Novi dočekuje ekipu Rudara u SC “Igalo” u Herceg Novom.

Interesantan duel odigraće se u subotu u kojem se sastaju Mediteran i Jedinstvo u SC “Rea” od 20 časova. Prednost domaćeg terena ima Mediteran koji je slavio u prvom susretu u Bijelom Polju rezultatom 3:1, a Bjelopoljke će u Budvi tražiti svoje šanse nakon pobjede nad ekipom Akademije i dobrom utakmicom protiv Galeba na domaćem terenu. Mediteran je upisao tri pobjede i devet poraza, dok Jedinstvo ima trijumf više. Prenos utakmice možete pratiti na zvaničnom YouTube kanalu Odbojkaškog saveza Crne Gore.

Uzbudljivi susreti odigraće se i poslednjeg dana vikenda. Od 15 časova sastaće se Akademija i Albatros u “Župi”. Akademija je slavila u prvom susretu u Herceg Novom 3:1, na skoru je 4-8, dok Novljanke imaju pobjedu manje. Kolo će zaključiti još jedan gradski derbi, od 16.30h. Morača će ugostiti Budućnost volley u OŠ “Radojica Perović” u Podgorici. Budućnost je u prvom međusobnom susretu slavila maksimalnim rezultatom na domaćem terenu, na tabeli je iza Herceg Novog i Luke Bar sa osam pobjeda i četiri poraza, a Morača je peta sa pet pobjeda i sedam poraza.

Send this to a friend