Ostali sportovi

U sjajnoj atmosferi na Trgu Nezavisnosti krunisana sezona EKO mini odbojke

U sjajnom ambijentu i na prepunom Trgu nezavisnosti u Podgorici, završena je još jedna uspješna sezona “EKO mini odbojke”, četvrta po redu.

Ove sezone „EKO mini odbojka” imala je rekordan broj učesnika – tokom 235 odigranih utakmica nastupilo je 650 djevojčica i dječaka uzrasta 9-12 godina, odnosno 56 ekipa iz 19 klubova.

Odbojkaški savez Crne Gore ovo takmičenje organizuje uz sponzorstvo kompanije Jugopetrol AD, EKO benzinske stanice i podršku Ministarstva sporta i mladih i Sekreterijata za kulturu i sport Podgorice.

Predsjednik OSCG Cvetko Pajković pozdravio je sve prisutne na Trgu nezavisnosti i istakao da se četvrtu sezonu zaredom obilježava kraj možda i najvažnijeg takmičenja u crnogorskoj odbojci.

“Ove godine će naša seniorska selekcija da se nađe prvi put na prvenstvu Evrope, osvojili smo zlato na Igrama malih zemalja Evrope, u obije konkurencije. Ali, mi želimo kontinuitet dobrih rezultata, želimo da se što skorije i odbojkašice zakorače na glavnu evropsku scenu. Zato se i radujemo što je ova EKO mini odbojkaška liga iz godine u godinu sve brojnija, pa smo ove dostigli rekord od 650 djece koja učestvuju, koja dolaze iz 56 ekipa!”

Pajković je poručio djeci da kada ih vidi na odbojkaškim terenima ili sa odbojkaškom loptom, želi da vidi i njihov osmijeh i da tako bude kroz cijelu njihovu karijeru, jer je odbojka sport zadovoljnih i uspješnih, kakav god rezultat bio na semaforu.

Predsjednik OSCG Cvetko Pajković uručio je zahvalnice za doprinos u realizaciji projekta „EKO mini odbojka“.

Tags

Send this to a friend