Ostali sportovi

Vuković primio vicešampiona Evrope Marija Hodžića

foto: PG Biro

Gradonačelnik Podgorice dr Ivan Vuković sa saradnicima, primio je danas crnogorskog karate reprezentativca Marija Hodžića koji je na nedavno održanom seniorskom Evropskom prvenstvu u Gvadalahari osvojio srebrnu medalju.

“Izuzetno je zadovoljstvo što ste nas još jednom obradovali i učinili ponosnim na čemu vam u ime Glavnog grada čestitam i zahvaljujem, a siguran sam i u ime svih građana Podgorice koji se raduju vrhunskim uspjesima naših sportista”, istakao je gradonačelnik Vuković.

Vuković je podsjetio da karate u Podgorici ima dugu tradiciju i da karatisti u kontinuitetu ostvaruju ozbiljne rezultate na međunarodnom planu, dodajuću da to gradsku upravu, u saradnji sa nadležnim državnim institucijama još više obavezuje da u narednom periodu snažnije pomaže i doprinosi razvoju karatea i sporta u Podgorici.

Gradonačelnik je Hodžiću poželio osvajanje zlatne medalje na sljedećem velikom međunarodnom takmičenju i plasman na naredne Olimpijske igre.

Mario Hodžić se, predstavljajući planove i ambicije za naredni period, zahvalio upravi grada na podršci i izrazio uvjerenje da će nastaviti da niže uspjehe i promoviše Podgoricu i Crnu Goru u najboljem svjetlu. On je naglasio da je, pored osvajanja medalja na velikim takmičenjima, najveći cilj u karijeri plasman na Olimpijske igre na čemu već uveliko radi i sprovodi potrebne pripreme.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
DUKLJA
Gost
DUKLJA

ŠTO JE SA TRENERIMA,NIJE VALJDA SAMOUK,PA NAUČIO KARATE.

Send this to a friend