Rukomet

Adžić: Crnogorska odbrana jača od najbolje na svijetu

foto: zrkb.me

Trener Budućnosti Dragan Adžić istakao je da je odbrana “plavih” presudila u meču sa Mecom u četvrtom kolu Lige šampiona.

“Plave” su savladale Francuskinje 23:19 i stigle do važnog trijumfa u elitnom takmičenju.

“Ovo je bio duel dvije odbrane. Za francusku kažu da je najbolja na svijetu, a večeras je bila bolja crnogorska. Uspjeli smo da ih svedemo na mali broj pogodaka. Napredujemo i smatram da će u sljedećem kolu protiv Odenzea biti još bolji. Znao sam da su jake u prvom dijelu i kada su na odmor otišle sa golom prednosti znao sam da možemo da preokrenemo i nadoknadimo u nastavku”, istakao je Adžić.

Marina Rajčić odbranila je veliki broj zicera i sakupila 12 uspješnih intervencija u meču sa dojučerašnjim klupskim drugaricama.

“Presrećna sam. Odigrale smo dobru utakmicu. Sve smo dale maksimum. Energije nam je bila na nivou. Svaki meč treba da igramo ovako. Dobro ćemo se pripremiti za Odenze. Biće nam potrebna odbrana od večeras”, poručila je Marina Rajčić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bez euforije
Gost
Bez euforije

Bojim se da se uopste na obraca paznja kako smo nocas igrali, posebno u napadu, koji je opet bio bezidejan, staromodan spor i samo zahvaljujuci Marini Rajcic i katastrofalnom Mecu, dobili smo utakmicu.Trba pogledati statistiku i sve ce biti jasno. Kako ocigledno nece biti promjena u strucnom stabu do kraja godine, jer oni zive od stare slave, treba razmisliti da… Više »

21 MAJ
Gost
21 MAJ

Igrale smo katastrofalno…hvala Marini Rajcic..ona je junak utakmice…da je bila druga na golu izgubili bismo sa 10 razlike.

Zetatrans
Gost
Zetatrans

Vi onda niste ni gledali utakmicu osim kace marine i knezevicke.pa kad se ulazilo sa klupe tada se i najvise grijesilo.ko je dao ove golove za pobjedu ? Tacno da su promasile dosta zicera a ko je stvorio te zicere.jeste golmanka bila najbolja al sad ni to ne valja nego mec bio los??? Jel njihov golman sto branio.stoji i to… Više »

Send this to a friend