Rukomet

Adžić: Pobijedila je bolja ekipa, ali vjerujem da možemo da odigramo bolje

Dragan Adžić je priznao da je Vajpers bolja ekipa i da je zasluženo pobijedio u Podgorici.

Norveški tim savladao je Budućnost 24:19 u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona.

„Hvala publici koja nas je podržala, prepoznala je borbu djevojaka, a nemam zamjerki na odnosu i prikazanoj želji nijedne od njih. Pobijedila je bolja, kompletnija i spremnija ekipa. Poziciona odbrana nam je u većem dijelu meča bila dobra, a ekipa je mogla neke stvari da ispoštuje bolje. Najmanje nam je trebalo da razbranimo Lunde, to je odlučilo meč. Ostaje nam drugo poluvrijeme ovog dvomeča, vjerujem da možemo da odigramo bolje, mada je Vajpers izuzetno vođen i fenomenalno igra”, rekao je trofejni trener.

Poslije pauze zbog povrede na teren se vratila Đurđina Jauković.

„Presrećan sam što je Đina bila na terenu, s obzirom na težinu povrede i koliko je dala da se vrati na ovaj nivo. Kada je zdrava, ona je najbolji lijevi bek i odbrambeni igrač u Ligi šampiona. Ovakav protivnik traži njeno bolje izdanje, ali je razumljivo što ga nije bilo”, zaključio je Adžić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mlade jedino
Gost
Mlade jedino

Ista prica poslije svakog poraza, samo vjerovanje, bez imalo samokritike, ovo je potpuni neuspjeh, krajne vrijeme da se povuce, izgleda da smo gledali razlicite utakmice, potpuno dekadentan rukomet koji se forsira unistava mlade igracice. U Norveskoj, treba postaviti sve mlade igracice, bez obadvije Bulatovicke, igrati brzo , sa Pletikosic, Grbickom sa brzim centrom, ubaciti i Rumunku,ako treba i sedam na… Više »

RESERVE
Gost
RESERVE

Nije problem u treneru jer je dokazano dobar. Don’t igracica nije u skladu sa najvisim ciljevima.

Gradjanin
Gost
Gradjanin

Nije problem izgubiti, ali igra u kojoj nema duha,ideja…svaki napad je isti, ne daju se sanse mladjima…vrijeme je da ustupis mjesto nekome ko ce posmatrati stvari na nov nacin.Hvala za sve sto si ucinio.Takav je zivot, mora tim biti u skladu sa vremenom a ovaj to odavno nije…

Prch
Gost
Prch

Adzo,mnogo je 5 adzo,niste smjeli preko 3 izgubiti al ajde bolje su bile.mada ruku na srce cijelu sezonu su odigrale ispod nivoa,opet se nesto desava u klub sti ne bi trebalo.

Send this to a friend