Rukomet Trener plavih zadovoljan nakon trijumfa u Njemačkoj

Adžić: Ponosan sam na reakciju poslije Bresta

foto: ŽRK Budućnost

Igračicama nije bilo lako da se spreme za gostovanje u Njemačkoj, nakon lošeg izdanja protiv Bresta na startu Lige šampiona, ali su zadatak odradile sjajno, kazao je trener Dragan Adžić nakon pobjede (30:23) protiv Bitighajma u drugom kolu elitnog takmičenja. Adžić je istakao da je zadovoljan svim segmentima igre i činjenicom da su sve djevojke ispoštovale dogovoreno, uz veliku želju i sjajnu energiju. U narednom kolu, u Podgoricu stiže rumunska Ramniku Valčea, a Adžić očekuje težak meč protiv tima koji takođe, ima polovičan učinak nakon dva kola.

– Nije bilo lako djevojkama da se spreme za ovaj meč poslije izdanja protiv Bresta. Ponosan sam kako su to odradile u Njemačkoj. Ovo je izdanje sa kojim sam apsolutno zadovoljan s obzirom na kvalitet protivnika, ali i dalje nas boli poraz od Bresta na startu. Idemo dalje i okrećemo se duelu protiv Valčee – kazao je Adžić nakon pobjede u Ludvisburgu.

Izuzev uvodnih desetak minuta (primile sedam golova), ”plave” su ostatak meča odigrale na visokom nivou kada je u pitanju odbrana, segment po kome su posljednjih godina prepoznatljive u evropskom rukometu.

– Zadovoljan sam svim segmentima igre i poštovanjem dogovorenog. Emocija i energija svih djevojaka bile su na visokom nivou i to je ono što želimo da gledamo svakog vikenda. Ovo je putokaz za naredne mečeve.

Budućnost u narednom kolu, u subotu, dočekuje Ramniku Valčeu, koja nakon dva kola, takođe, ima polovičan učinak – pobjedu protiv Bitighajma i poraz od Bresta u Francuskoj.

– Bez obzira na izdanje i ubjedljiv poraz Valčee u Francuskoj, to je izuzetan tim. Kvalitet su pokazale protiv CSM Bukurešta u prvenstvu i Bitighajma na startu Lige šampiona, pa znamo kakav nas posao očekuje. Znamo da će biti teško, ali vjerujem u dobro izdanje mojih igračica – zaključio je Adžić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Simo
Gost
Simo

Nase a svjetske!!!

Send this to a friend