Rukomet Trener rukometašica Budućnosti zadovoljan poslije trijumfa nad Vlčeom

Adžić: Sjajan odnos djevojaka i važna pobjeda

Duel protiv Ramniku Vlčee bio je očekivano težak, ali je tim bio na visokom nivou, naročito u odbrani, što je donijelo željeni rezultat, kazao je trener Dragan Adžić nakon pobjede (23:19) protiv rumunskog tima u trećem kolu Lige šampiona.

Adžić je istakao da očekuje teži meč u Rumuniji za dvije sedmice, imajući u vidu to da je u pitanju možda i najteže gostovanje u elitnom takmičenju.

“Podrška navijača je bila sjajna kada dajemo maksimum. To je bila dobra emocija. Kad smo saznali da ćemo u grupnoj fazi Lige šampiona igrati protiv Vlčee, znali smo da će biti upravo ovako kao večeras. Prvo, poštujem rad kolege iz Vlčee, mislim da pravi sjajne rezultate sa ovim timom. Upravo i zbog toga značaj ovog meča je bio veći. Znamo šta nas čeka u Rumuniji, to je trenutno možda i najteže gostovanje u Ligi šampiona. Radujem se meču, novom susretu i emociji koju ima Vlčea. Djevojkama veliko hvala za odnos, posebno kako su se izvukle iz utakmice sa Brestom, mentalno i fizički”, rekao je Adžić.

Pivot Ema Ramusović istakla je sjajnu igru u odbrani, uz napomenu da se još jednom potvrdilo da je to ključno u igri Budućnosti.

“Srećna sam zbog pobjede, kao i čitav tim. Ispoštovale smo dogovor i principe u odbrani. Teško je bilo igrati protiv ekipe koja ima odlične bekove. Dale smo sve od sebe i došle do važnih bodova”, kazala je Ramusović.

Budućnost je drugoplasirana poslije trećeg kola sa učinkom 2-1, dok je lider Brest sa maksimalnim učinkom.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Milan
Gost
Milan

I juče se jasno vidjelo, Adžiću malo više prostora Matei Pletikosić koja je odličan organizator igre.

Send this to a friend