Rukomet

Bakljada na treningu lavica u Nikšiću

Navijači u Nikšiću priredili su sjajnu atmosferu na treningu naše reprezentacije uoči duela protiv Češke za plasman na Svjetsko prvenstvo koje se u decembru održava u Japanu.

Bakljadom i pjesmom, Nikšićani su pozdravili igračice i stručni štab najavljujujući tako spektakularnu atmosferu koja se očekuje u gradu pod Trebjesom.

Crna Gora juri dva gola zaostatka protiv Češke, a podrška navijaća biće jedan od glavnih aduta u borbi za plasman na 12.veliko takmičenje od obnove nezavisnosti 2006.godine.

Utakmica je na programu sjutra od 20.15.

Bakljada na treningu "lavica" u Nikšiću!Navijači u Nikšiću priredili su sjajnu atmosferu na treningu naše reprezentacije uoči duela protiv Češke za plasman na Svjetsko prvenstvo koje se u decembru održava u Japanu.Bakljadom i pjesmom, Nikšićani su pozdravili igračice i stručni štab najavljujujući tako spektakularnu atmosferu koja se očekuje u gradu pod Trebjesom.Crna Gora juri dva gola zaostatka protiv Češke, a podrška navijaća biće jedan od glavnih aduta u borbi za plasman na 12.veliko takmičenje od obnove nezavisnosti 2006.godine.

Posted by Rukometni Savez Crne Gore on Tuesday, June 4, 2019

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
gugi
Gost
gugi

steta sto se u PG ne igra da uzmemo dnevnicu za navijanje

Pjer
Gost
Pjer

Vala moglo je bez baklji i jos u salu.

Prvi milion
Gost
Prvi milion

Jel ovo dozvoljeno uopšte?

Boris
Gost
Boris

aj dabogda ispale!!!

Skorpion
Gost
Skorpion

I ti se nikad nevidio kako si pakosan !!!

Blok 5
Gost
Blok 5

Kaznjen si ti takav, ne treba te dirat🤣

Strasevina
Gost
Strasevina

Dabogda se ti izlijecio!!!

Send this to a friend