Rukomet

Bemax arena i u naredne tri godine domaćin finalnog turnira Kupa

Finalni turnir Kupa Crne Gore za muškarce i žene i u naredne tri godine biće organizovan u „Bemax areni“ u Podgorici.

Dvorana koja je otvorena u maju 2019. godine, a u kojoj su kvalifikacione utakmice za EHF Euro igrale i muška i ženska seniorska reprezentacija, nedavno je za Dan nezavisnosti, prvi put bila domaćin završnog turnira Kupa.

Ocjene javnosti i svih aktera finalnog turnira su da je organizacija bila na najvišem nivou i po ugledu na zemlje koje su u vrhu evropskog rukometa, a potpisivanjem ugovora između predsjednika Rukometnog saveza Crne Gore Petra Kapisode i direktora „Bemax arene“ Lazara Vukčevića, ozvaničeno je će domaćin ostati isti i u naredne tri godine.

„Bemax arena je nekoliko puta bila domaćin muškoj i ženskoj reprezentaciji, a u dvorani koja ispunjava sve međunarodne standarde, dočekani smo na najbolji način od strane svih zaposlenih, uz sjajnu atmosferu na tribinama. I nedavno organizovani finalni turnir Kupa pokazao se kao pun pogodak, to je utisak svih aktera i gledalaca, pa sa zadovoljstvom možemo da kažemo da domaćina nećemo mijenjati u naredne tri godine. Želja Saveza je da organizacija finalnog turnira Kupa svake naredne godine bude na još većem nivou i da to bude svojevrsni praznik rukometa, a uvjeren sam da će tako i biti“, kazao je Kapisoda.

“Veliko nam je zadovoljstvo što smo u prilici da nakon naših „lavica“ i „lavova“, budemo domaćini finalnog turnira Kupa Crne Gore za rukometašice i rukometaše u naredne tri godine. Takođe, trudićemo se da i u narednom periodu budemo dobri domaćini”, kazao je Vukčević.

Send this to a friend