Rukomet Jovanka Radičević nakon velike pobjede u Rumuniji

Bila je tuča, ali je presudilo naše lavlje srce

Jovanka Radičević je pred derbi u Vlčei najavljivala trijumf Budućnosti. Nije pogriješila, ,,plave“ su u paklenoj atmosferi bile bolje za gol (21:20), osigurale glavnu rundu i sigurna četiri boda iz dvomeča sa šampionom Rumunije.

“Kod minusa od gola nijesam gubila nadu, znala sam da možemo i nijesam se prevarila. Energiju koju smo imale i pogled, kad su svi bili protiv nas, dalo nam je ogromno samopouzdanje. Bilo je teško. Nije jednostavno igrati u Vlčei, iz razloga što je ovo jedno od najtežih gostovanja”, istakla je Jovanka.

Ambijent sa tribina ,,plave“ nije poremetio.

“Zvuk pištaljke nijesmo čuli. Ali i to smo izdržali. Ponosna sam jer smo pokazali karakter, veliko srce, bez obzira na greške. Bila je tuča, a na kraju je presudilo naše lavlje srce.”

U odbrani su ,,plave“ briljirale.

“Ovakva odbrana puno troši, što se može primijetiti. Možda nam napad nije bio tečan, ali falila je Milena, osjetilo se njeno odsustvo. Ali, nekako se i na to zaboravi, pored peha sa Anastasijom, vratla se ponovo Emili koja je bila perfektna u ključnim momentima. Energija između nje i odbrane bila je sjajna.”

Budućnost je povezala tri pobjede, u narednom kolu gostuje Brestu.

“Pobjeda nam znači za samopouzdanje. Za mene je u Vlčei teže igrati i pobijediti nego na završnom turniru u Mađarskoj. Predstoji nam duel u Francuskoj sa protivnikom koji nas je pobijedio kući. Želimo da mu vratimo za poraz”, jasna je Radičević.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Stara Podgorica
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Bravo Joke. Zna se ko su Lavice a ko su miševi.

Send this to a friend