Rukomet

Bivši reprezentativac CG: Žao mi je što nijesam igrao za BiH

Nekadašnji reprezentativac Crne Gore Fahrudin Melić izjavio je da žali što nikada nije zaigrao za nacionalni tim Bosne i Hercegovine.

Momak rođen u Prijepolju, a igrao je i za bosanske klubove Bosnu, Goražde i Zrinjski.

“Žalim samo zbog toga što nisam zaigrao za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, pogotovo iz bizarnog razloga. Kako sam mogao objasniti stotinama ljudi koji su me pitali, a odrasli su sa mnom u Sarajevu, zašto nisam zaigrao. Jednostavno nije bilo sluha u odgovornim institucijama i to me boli. Čekao sam da dobijem papire, ali kako je vrijeme proticalo i meni trebao reprezentativni angažman odlučio sam igrati za Crnu Goru. Prošle godine i tamo sam završio i sada sam poptpuno posvećen klubu i svojoj djeci”, rekao je Melić za sportsport.ba.

Iskusni krilni igrač trenutno je član francuskog prvoligaša Šamberija.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
orny
Gost
orny

hvala mu za sve što je uradio za rep… igrao je svim srcem, za razliku od mnogih domaćih. Veliki borac i neko ko je dizao atmosferu. Za igrača koji je “došao” sa strane, mnogo više nego što se očekuje.

Filipa
Gost
Filipa

Markovic je vjecito imam povrede kada su bile pripreme sebe je smatrao zvijezdom na kraju se dobro unovcio pjeva himnu arapima bez problema. Kapisoda je igrao srcem za svoju drzavu.

Dzidzi
Gost
Dzidzi

Momku hvala što je doprinelo koliko je doprineo našem rukometu.ali eto razlog zašto sam protiv da stranci igraju za reprezentaciju,jednostavno njima grb,zastava i država ništa ne znače i nemogu igrati srcem.samo naši sportisti,pa kakvi god dasu

Mira
Gost
Mira

Ovaj covjek je igrao srcem, mozda vise nego i ti neki koje ti pominjes

Dzidzi
Gost
Dzidzi

Mora da ti je rod.ja momka ničim nisam uvrijedio,a kako može igrati srcem kad zali sto nije igrao za BiH.igrao je kako je igrao dobro ili loše meni to nista ne znaci.igrao je kao što igra za bilo koji drugi klub,za svoj interes i tu nema ništa loše za strance al za nas ima.nije upućeno njemu nego svim strancima u… Više »

FRED
Gost
FRED

Izjava nije korektna ali ipak treba iskazati postovanje svakome ko je igrao za nasu zemlju!

Rade007
Gost
Rade007

Kakav licemjer ,ne vjerujem. Pjevao himnu i isticao da je patriota ,da je Crnogorac,a sad ispade Bosanac ni pet ni šest.

Rukometas
Gost
Rukometas

Nije odigrao tri dobre utakmice u crnogorskoj reprezentaciji

Mira
Gost
Mira

Ti nisi odgledao tri utakmice kad tako pises

Rukometas
Gost
Rukometas

Ajde kad si gledala ti navedi tri utakmice gdje je on igrao dobro

Rukometas
Gost
Rukometas

Ni on ni markovic a ni kapisoda

Rukometas
Gost
Rukometas

Ni on ni markovic ni kapisoda

Send this to a friend