Rukomet

Borozan ponos Cetinja

Vuko Borozan, crnogorski rukometni reprezentativac i član Vardara koji je aktuelni osvajač Lige šampiona ovih dana boravi na svom Cetinju.

Tim povodom, za njega je juče upriličen prijem u lokalnoj upravi, gdje se sastao sa gradonačelnikom Aleksandrom Bogdanovićem.

Kako je saopšteno iz prijestonice Cetinje, Bogdanović je Borozanu čestitao na velikim uspjesima iz novij eg perioda, pri čemu mu j e uručio i zahvalnicu grada. Gradonačelnik Bogdanović je čestitao Borozanu velike sportske uspjehe i istakao daje na najbolji način predstavio svoj grad i još jednom potvrdio da cetinjski sport ima izuzetne reprezente, koji nam svima služe na ponos i čast. On je kazao da nas je Vuko još jednom uvjerio da su veliki trud i upornost put do najvećih sportskih rezultata i poželio mu mnogo sreće i uspjeha i na narednim takmičenjima, posebno na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj.

On je tokom prij ema uručio Vuku Borozanu zahvalnicu za afirmaciju Cetinja i postignute sportske rezultate. Borozan je osim Lige šampiona sa Vardarom osvojio duplu krunu u Makedoniji, te SEHA ligu. Na te uspjehe nadovezao se i plasman reprezentacije Crne Gore na Evropsko prvenstvo, koje se naredne godine održava u Hrvatskoj.

Send this to a friend