Rukomet

Bošković predsjedavao kongresom EHF-a

Kongres predsjednika nacionalnih federacija, članica Evropske rukometne federacije (EHF), održan je u Kelnu, tokom finalnog turnira Lige šampiona za rukometaše.

Četrnaestom kongresu čelnih ljudi 50 nacionalnih federacija, kome su prisustvovali i pridružene članice EHF-a – Engleska i Škotska, prisustvovao je predsjednik Rukometnog saveza Crne Gore Petar Kapisoda. Događaju je prisustvovao i predsjednik Svjetske rukometne federacije (IHF) Hasan Mustafa.

Kongresom je predsjedavao potpredsjednik EHF Predrag Bošković, bivši predsjednik Rukometnog saveza Crne Gore i Ženskog rukometnog kluba Budućnost.

Novi sistem takmičenja od sezone 2020/21 i povećanje broja učesnika Evropskog prvenstva za rukometašice sa 16 na 24 reprezentacije od 2024. godine, te predstavljanje novih komercijalnih partnerstava EHF-a, bile su samo neke od tema kongresa u njemačkom gradu koji je bio domaćin najboljim timovima Evrope u okviru finalnog turnira Lige šampiona.

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Multipraktik
Gost
Multipraktik

Kad će na obuku za mitropolita NVO CPC?

Sjeverna Koreja
Gost
Sjeverna Koreja

On ti je za Gradjevinsku firmu SPC

Mirko
Gost
Mirko

Lijepo vas je vidjetna tu sliku, ovaj lijevi dok je igrao za Lovcen 2001 ovaj drugi je putovao i gledao lovcen u ligu sampiona, pravila nije znao , bio je mladi vojnik sa prstenom??? Nauci brzo rukomet i evo ga posle 18 god… podpresjednik EHF , gosp..Boškovicu zalegnite malo sa novim oresjednikom saveza da necete bar jednu ekipu iz CG… Više »

Flojd
Gost
Flojd

Multi talentovan čovjek. Svaka čast.

boris
Gost
boris

ovaj mrco presjednik ihfa. e nisko su pali!!!

Sjeverna Koreja
Gost
Sjeverna Koreja

Cuveni bijeli orao. E ko nama vodi drzavu, niti je vole niti je osjecaju kao svoju onda nije ni cudo sto smo tu dje smo

boris
Gost
boris

tacno tako. veceg srbina na svijetu nije bilo!ali,…..

Send this to a friend