Rukomet

Budućnost nemoćna, Norvežanke na F4

Rukometašice Budućnosti poražene su i u revanšu od Vajpersa.

Norveški tim slavio je je 25:18 u uzvratnom meču, pa je sa ukupno 12 golova razlike stigao do debitantskog nastupa na F4.

Plavo-bijele su pred meč najavljivale da vjeruju u čudo, ali ni u gostima nijesu ni priprijetile.

Odsustvo Milene Raičević bilo je nenadoknadivo, a Katrin Lunde je imala opet sjajan golmanski učinak i baš kao i u Morači je zadala plavo-bijelima prevelike probleme…

Đurđina Jauković je sa pet golova bila najefikasnija u našem timu, četiri je postigla Katarina Bulatović, po dva Tatjana Brnović, Kristina Laslo i Sanja Premović.

Rajstad je i večeras blistala u dresu Vajpersa, dala je šest golova bez promašaja, pet je dodala Kristiansen, tri Arncen.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ostavka
Gost
Ostavka

Dotakli smo dno, nize ne moze, djevojke koje znaju da igraju, zrtve su pogresnog koncepta Adzica, koji je Uprava tolerisala. Sve izjave Adzica,nemaju nikakve veze sa realnoscu kako igramo. Vajpers je u dvije utakmice pokazao kako treba igrati. Zao mi nase mlade igracice, kako su izgledale nemocno, prvenstveno zbog pogresne taktike i retrogradnig stila tacnije tucom i velikim brojem iskljucenja.… Više »

Ostavka
Gost
Ostavka

Da se ne lazemo nije razlog Knezevicka vec pogresna koncepcija igre ili neigre koja je najbolje odslikala zadnje dvije utakmice. Sta jos treba da se desi da dodje do drasticnih promjena u strucnom stabu , ali i u Upravi kluba. Sramota je nacin na koji smo mi igrali a na koji nacin su igrale Norvezanke.

Send this to a friend