Rukomet ugovor na dvije sezone

Đer ozvaničio transfer Jelene Despotović

Jelena Despotović i Đer od danas su i zvanično na istom putu. Reprezentativka Crne Gore potpisala je ugovor na dvije sezone sa evropskim rukometnim velikanom. Stiže iz Debrecina i jedna je od rijetkih koju je Đer angažovao bez iskustva igranja Lige šampiona u posljednjih šest sezona. Ali, očigledno mađarski tim je znao koga želi, jer je Despotović neko ko može da odigra jednako dobro sa sve tri bekovske pozicije, a uz to je i zahvalan igrač odbrane. Javnost pišu i priča da Jelena dolazi da zamijeni legendu Eduardu Amorim.

“Ne gledam na to tako. Rukometni svijet zna ko je Amorim, koliko je dala i koliko znači Đeru. Moj cilj je, prije svega, da se nadograđujem, jer još uvijek imam puno da radim i učim. Srećna sam što sam dobila prilku. Uradiću sve što mogu da opravdam povjerenje, a za koliko će to biti dovoljno ne znam i trenutno ne razmišljam”, kazala je Despotović.

Naša rukometašica počela je karijeru u ŽRK Budućnost. Posljednjih šest sezona je članica Debrecina. Kratko je bila u slovenačkom Krimu.

Send this to a friend