Rukomet

Đina nezadovoljna, želi OI

Đurđina Jauković nije zadovoljna učinkom na Evropskom prvenstvu u Rusiji, a vjeruje da će se lavice domoći Olimpijskih igara u Tokiju.

“Nismo zadovoljne devetim mjestom. Željele smo medalju, ali nam je grupa zaista bila pakleno teška. Protiv Rusije smo imale meč u rukama, imale smo pobjedu u džepu, na kraju ostale i bez remija i to je definitvno bilo presudno, uz zaista lošu igru u prvom poluvremenu protiv Francuske. Podatak da pričamo o selekcijama koje su se borile za evropski tron pokazuje da su snovi o medalji imali osnova. Ne znam i nikada nećemo saznati šta bi bilo da smo bile u drugom dijelu kostura. Borile smo se do kraja, pobijedile Švedsku i Srbiju, pale protiv Danske, ali nismo klonule duhom. I dalje nastavljamo da se borimo i dalje idemo ka primarnom cilju, a to je plasman na Olimpijske igre“, rekla je Đurđina Jauković za Sportklub.

Đina je sigurna da će Crna Gora izbaciti Češku u baražu za Svetsko prvenstvo i da će tamo biti izborena viza za Olimpijske igre.

To će joj biti i želja za Novu godinu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Volley
Gost
Volley

Hitno angazovati strucnu osobu da joj pomogne da dovede kilazu u red, vjezbama da ojaca ramena.

Podgorica
Gost
Podgorica

Ne može, ona je bucka fabrički i nikad ne može da bude vrhunska igračica

Commentator
Gost
Commentator

Nije problem u tome što su izgubile, problem je u tome što je trebalo da se podmladi reprezentacija do sada, jer nam u Tokiju treba podmlađena reprezentacija, a to je malo duži proces. Plašim se da tu već kasnimo. Rukometni savez je više išao na rezultat, ne gledajući u budućnost nego samo na trenutno stanje, što je greška.

orny
Gost
orny

kad u prvoj postavi imas igracice od, redom: 26, 28, 21, 28, 34, 32, 20, a rezerve od 22, 21, 24, 27, 21, 21, 20…. godina, sve si samo ne stara reprezentacija. Dodatno podmlađivanje postoji i zove se juniorsko prvenstvo. Kad neka od 22-23 bude bolja od Jovanke, sigurno će igrat… Reprezentacija nije za uigravanje, eto ih u klubu igraju… Više »

Pero
Gost
Pero

Ovo je jedna divna vaspitana djevojka. I predani sportista!

Send this to a friend