Rukomet Sudar na treningu

Đurđini slomljena dva zuba, Katarina sa šavovima na čelu

Đurđina Jauković i Katarina Džaferović, lijevi i desni bek Budućnosti, sudarili su se na treningu, a epilog nije bio lijep. Đini su stradala dva prednja zuba, a Kaći čelo koje joj je ušiveno sa nekoliko konaca.

Đina je preko Kaće probala da šutne sa zemlje i udarila zubima u njeno čelo. S obzirom da je Jauković ranije imala potres mozga, nakon prvog pregleda, uslijedio je novi i sve je u redu. Kod Kaće je izvršena intervencija, ali se nadamo da će obje od ponedjeljka biti sa nama”, rekao je trener “plavih” Dragan Adžić.

Budućnost 25. januara očekuje prvi meč glavne runde Lige šampiona.

“Plave” če dočekati mladu švedsku ekipu Savehof, a u 2. kolu gostovaće Deru.

Posljednji meč prve runde Lige šampiona odigraće sa Krimom u Podgorici.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
jovan
Gost
jovan

U Srbij ije sve mnooogo lepse !Pa potrci tamo Rade ,mucenice !Bice bolje tebi ,a jos bolje nama bez tebe !

Zoro
Gost
Zoro

Rade pravi , nije ovo tvoja zemlja..
Mrzis ti strahovito ovu zemlju.
Bolesnice !

Pravi Rade007
Gost
Pravi Rade007

Hahahahaahah WTF?????!!!! Smijem se od muke što se ovakva komedija odvija u mojoj zemlji i klubu za kojinsam nekad navijao,dok nije počeo da bruka drzavu na svim poljima. Ovo samo kod nas ima. Jovetići,Savići,Durđine,Džahverovićke,Itane…ovakvih klovnova samo ođe ima. Sportisti koji se povrjeđuju sami od sebe…uzas

Marko
Gost
Marko

Bravo profesore.
Sreca sto Nemas neku vaznu funkciju

Anonimous
Gost
Anonimous

Ne pokušavajući da ti objasnim šta sve profesionalni sportisti moraju da odrade na treninzima, jer očigledno nemaš ni približnu ideju o naporima, kao ni intelektualni nivo, moram ipak da obratim pažnju na smjelost da izgovoriš to što si izgovorio, a da ne shvataš mrak u tvom srcu i moralno dno koje si dosegao….

Send this to a friend