Rukomet

Emocije naviru, ovo još nisam doživio

foto: Stefan Ivanović

Selektor Zoran Roganović emotivno je doživio pobjedu nad rukometnom velesilom, kakva je Danska.

“Lavovi” su sa 32:31 savladali olimpijske i i svjetske prvake.

“Želim da iskoristim priliku da se zahvalim reprezentaciji Danske na fer borbi, ali posebno našoj predivnoj publici, našim vjernim navijačima, svima koji su nas gledali. Iznad svega, ovi momci… Ove suze, ovo blago… Pokazali su vrijede, iako smo pali na onom prvom koraku, ali to je ono što smo mi vidjeli od samog od početka. Trebalo je malo vremena da se stvari postave na svoje mjesto. Napravili smo nešto što još nisam doživio, pobijediti ovakvu silu, zaista nemam riječi”, kazao je Roganović poslije meča za RTCG.

Rukometnim svijetom odjeknuće rezultat iz Podgorice.

“Ovo je magično veče za sve koji bili tu, u dvorani, ovo će da odjekne u cijeloj Evropi. Ovaj rezultat za nas puno znači poslije lošeg starta, mnogi su počeli skeptički da gledaju na nas. Ovom partijom i pobjedom smo dokazali da Crna Gora ima stvarno dobre igrače i da ne treba brinuti za budućnost. Napravili smo nešto veće nego iko ikad, u ovakvom trenutku dobiti Dansku je nevjerovatno, fenomenalno. Emocije naviru, sad bih se samo smijao, ali pokušavam da glumim ozbiljnost. Presrećan sam zbog momaka, publike, svih ljudi u Crnoj Gori”, istakao je mladi stručnjak.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
EX YU
Gost
EX YU

A i nećeš više sigurno…

Primorac
Gost
Primorac

Danska koja kultura svi se odazvali od Hansena do golmana velesila postuju dres… Mi citav zivot nece ova zvjezda nece ona… Kako mi je milo zbog mladih momaka sto su tu.. Simic ministar odbrane!
Treba da smo ponosni

Cg kontras
Gost
Cg kontras

Zorane svaka cast na jednoj predstavi modernog rukometa. Momci su igrali na nivou finala lige sampiona. Lucidno, hrabro, bez pardona muski. Jedna divna predstava i veliko hvala! Puno nam je srce!!!

Dzek Nikolson
Gost
Dzek Nikolson

Neka se ugledaju drugi timovi sastavljeni od crnaca crnogoraca sta je igra za svoju zastavu, drzavu, sta je patriotizam i ljubav prema istoj bez para, ali pokrece volja i zelja… nema tog trenera koji moze ujediniti i pokrenuti u igracu ljubav prema drzavi iz koje ne potice. Ova utakmica je vratila vjeru u patriotizam, vratila onu atmosferu kada smo navijali… Više »

CT- LSCG
Gost
CT- LSCG

Zorane,saopšti ovo i Kapisodi; Rukometni klub Lovćen mora da igra SEHA ligu: Jer bez rukometa na Cetinju ,muški rukomet ne postoji u Crnoj Gori

Bokez
Gost
Bokez

Bravo bravo!

Vesna
Gost
Vesna

Svaka cast!

Neko iz mase
Gost
Neko iz mase

SVAKA CAST!!!!Toliko srece veceras!!!Hvala!!!

123
Gost
123

Svaka cast!!! Kad imas srce lavovsko i kad ga ostavis na terenu onda su i ovakve pobjede moguce sto ste i dokazali. Jos jednom veliko hvala sto ste nas ovako obradovali i zelim vam puno uspjeha i ovakvih pobjeda!!!

Ratko Vujovic
Gost
Ratko Vujovic

Svaka cast

Borozan
Gost
Borozan

Svaka čast lavovi

NekatePolakote
Gost
NekatePolakote

Ovako da se i Zvezda doceka. Neka se zna ko je i sto je neosvojiva tvrdjava- Moraca. Samo Crna Gora-samo Buducnost!

Send this to a friend