Rukomet Olimpijske igre

Emotivna Radičević: Realna slika, žao mi je što nećemo igrati više u ovom sastavu

Jovanka Radičević je uz mnogo emocija govorila nakon poraza od Rusije.

Naša kapitenka smatra da je cilj ostvaren, ali da su “lavice” željele više od četvrtfinaa.

“Mislim da su svi nekako previše emotivni i mislim da je najbitnije da prespavamo i sagledamo realnu sliku. Ta linija između sreće i tuge je izuzetno tanka pogotovo u sportu. Ono što bih rekla je da nijesmo igrale neki lijep rukomet, ali i kad nije išlo borile smo se. Sigurno nije niko od nas želio više da pobijedi i sigurno nikom nije teže nego nama. Znamo kroz šta smo sve prolazili, da bi ovdje ostvarili cilj. Mi ga jesmo ostvarili, ali smo željeli još više”, kazala je Radičević i nastavila:

“Ipak ovo je realna slika, fali nam nekoliko igračica da unesu svježinu, jer nama glavni igrači igraju odbranu i napad po 60 minuta i naravno da umor učini svoje. Ono na što sam ja kao kapiten ponosna što se nijesmo predavali. Možda nas jesu pobjeđivale, ali su se namučile protiv nas. To je ono što krasi Crnu Goru. Žao mi je da u ovom sastavu nećemo imati prilike da igramo više, ali preponosna sa što sam bila dio ove ekipe”.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Titograd
Gost
Titograd

Sad brzo da vidimo đe je Nole da se slikate obavezno.

Storner
Gost
Storner

Jovanka, kako to da trener nikad ne pravi akcije za najboljeg šutera (tebe). Kako to da nas Rusija, ekipa sa otprilike istim kvalitetom furiozno nadigrava od prve sekunde meča. Niđe odbrane, napadi koji traju po minut, na momente i igra sa dva pivota oko kojih skoro da uopšte nemamo igru (a mogli bi!) Nego lijepo izađite i recite zbog čega… Više »

Sale
Gost
Sale

Rusija je olimpijski sampion… A cilj jeste ispunjen, jer sve preko ovoga bi bilo cudo, iako smo se tome nadali, jer nemamo rotaciju i mnogo je mladih igracica koje ne mogu odrzati nivo igre celu utakmicu,ali tako se prave igraci za buducnost…

popara v
Gost
popara v

nema te sile koja nas moze zaustavit
e moja joke, da imas obraza imalo za ovo sto si izjavila…fino ste prosl..i ti i selekttorka ti… takva vam je prica sva…rasmusen zna zasto

Send this to a friend