Rukomet

Golmanke brinu Dragana Adžića

foto: zrkb.me

Anastasija Babović juče i prekjuče bila je jedina (prva) opcija na golu stručnog štaba Budućnosti. Mlada golmanka branila je sinoć u meču Budućnosti i muškog tima Lovćena (kombinovani), s obzirom na sve okolnosti, djelovala je poprilično sigurno.

Što se dešava sa Marinom Rajčić i španskom internacionalkom Darli di Zogbom?

Crnogorska reprezentativka je prikovana za krevet, zbog problema sa leđima, a Španjolka je ponovo u problemima zbog lista (jedva hoda).

Marina je još od prvog dana okupljanja nacionalnog tima osjetila, nakon rada u teretani, bol u leđima, u početku nije mirisalo na težu povredu, ali do sinoć nije uspjela zbog bola da napravi neke ozbiljnije korake.

Situacija još uvijek nije alarmantna, ali biće ako se konkretno Rajčić do ponedjeljka ne oporavi. Podgoričanke 7. aprila očekuje prvi četvrtfinalni meč Lige šampiona protiv norveškog Vajpersa, revanš je 13. u Norveškoj.

Trener Dragan Adžić do kraja sezone ne može da računa na Milenu Raičević, a od prošle sedmice, nakon pauze zbog problema sa koljenom, počela je da trenira Đurđina Jauković (propustila je dva posljednja meča glavne faze u Ligi šampiona).

Send this to a friend