Rukomet Oslabljena Budućnost otputovala za Koprivnicu

Gugač iskrena: Nemamo velika očekivanja, ali ćemo dati maksimum

Rukometašice Budućnosti otputovale su juče u Hrvatsku, u autobusu za Koprivnicu bile su juniorke, ukupno šest i one će debitovati na startu nove Lige šampiona u meču protiv Podravke.

Jedna od njih je Sara Gugač.

“Nemamo velika očekivanja, a nemamo ni potrebno iskustvo. Ali sigurno mogu da kažem da ćemo dati sve od sebe i da ćemo pomoći koliko god možemo. Želim da zahvalim iskusnijim igračicama i stručnom štabu na ogromnoj podršci. Bez pažnje koju su nam poklanjali u protekle tri sedmice ne bi mogli da postignemo mnoge stvari koje su bile zacrtane”, kazala je Gugač.

Nema dileme da će trener Dragan Adžić morati da se oslanja na mlađi kadar. Utakmicu će nositi iskusnije, ali i njima će trebati predah. U našem timu se nadaju da bi mlade igračice mogle, sa manje pritiska, da se suprotstave iskusnom rivalu.

“Koliko je lako reći da igramo bez pritiska. Teško je, svakako, ali treneri, saigračice sve rade da se što više opustimo. Nadam se da će svega biti u manjem obliku i da će sve biti kako treba”, kazala je mlada rukometašica.

Adžić protiv hrvatskog šampiona neće moći da računa na 11 igračica. U Koprivnicu zbog oporavka od korona virusa neće putovati kapiten Milena Raičević, Jovanka Radičević, Tatjana Brnović, Ema Ramusović, Katarina Džaferović, Andrijana Popović, Jovana Ilić, Milena Vujisić, Itana Grbić i Nađa Kadović, a meč će propustiti i Valerija Maslova zbog povrede ramena.

U plavom dresu, nakon četiri godine pauze, na teren u Koprivnici istrčaće predsjednica Radmila Petrović.

Prijavljene su i juniorke Anastasija Krivokapić, Gordana Marsenić, Sara Gugač, Mina Novović, Milica Anđušić i Sara Senić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Djota
Gost
Djota

Svake godine sve više uništavaju ovaj klub, žalosti

Send this to a friend