Rukomet

Jovanka Radičević ponosna na tim

Crnogorske rukometašice izuzetno su zadovoljne nakon trijumfa protiv Srbije na Evropskom prvenstvu.

Trijumf nas je ostavio u trci za polufinale, a približio borbi za peto mjesto.

“Presrećna sam, preponosna na tim. Nije bilo ni jednostavno ni lako, ali mislim da su pobijedili naše srce i karakter. Vjerovali smo u pobjedu. Dogovorili smo se na poluvremenu da idemo maksimalno agresivno i jako, da iako izgubimo, da izgubimo na taj način. Ostaje još meč protiv Danske, a vjerujem ako budemo odigrale kako znamo da pobjeda neće doći u pitanje.” poručila je Jovanka Radičević nakon susreta.

Da je bilo teško kaže i Jelena Despotović.

“Jako težak meč. Dobro smo počeli meč, ali smo dozvolili rivalu previše lakih golova. Srbija se vratila, ali je najvažnije da se ekipa nakon toga skupila i da smo stigle do dva vrlo važna boda.”, istakla je Despotović.

Čeka nas još meč sa Danskom u glavnoj rundi i tu se ide na trijumf.

“Bila je teška utakmica, vratile smo se i stigle do pobjede. Važan trijumf, sada da se spremimo za Dansku. Idemo na pobjedu i u tom meču.”, jasna je Tatjana Brnović.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zvizdan
Gost
Zvizdan

Jovanka i mi smo ponosni na vas

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Ha ha. A đe viđe ti to loše suđenje. Niko to u komentarima nije pominja, dok ovaj trener nije zapišta da ste pokradeni. Vidim da vas je dosta koji ste navijali za Srbiju, a pozivate se na Njegoša i Kralja Nikolu, pa se pitam: bi li i oni za Srbiju navijali. P.S. A kod Srba, samo Pop-Lazić srpkinja.

razocarang i
Gost
razocarang i

Jesre Jovanka,vratile ste se u mec,i zasluzeno pobijedile.
Samo bi posteno bili reci da onako nebi sudio ni Nikoladis ili Sofranac.

Serdar Janko
Gost
Serdar Janko

Ljankase na tvomr!

Send this to a friend