Rukomet Poraz u finalu

Kadetima srebro na Mediteranskom prvenstvu

Kadetska rukometna reprezentacija drugu godinu zaredom osvojila je srebrnu medalju na Mediteranskom prvenstvu!

Izabranici trenera Brana Božovića u finalu prvenstva koje se održava u Atini poraženi su od Španije 32:29 (11:10, 8:7, 13:12), ali i pored poraza nemaju za čim da žale jer su ostvarili sjajan rezultat i pokazali da su generacija pred kojom je svjetla budućnost.

Na nikad jačem prvenstvu Mediterana na kome je nastupilo 14 reprezentacija, Crna Gora je ostvarila sedam pobjeda, a jedina dva poraza doživjela je od Španije – u grupnoj fazi i u meču za zlato.

U oba duela, međutim, naši sjajni kadeti bili su odličan rival favorizovnaom protivniku, pa su tako u finalu do samog kraja bili u igri. U prošlogodišnjem finalu prvenstva Mediterana, koje je održano u Egiptu, Francuska je bila nepremostiva prepreka za ovu generaciju.

Najefikasniji u finalu protiv Španije bio je Arsenije Dragašević sa devet golova, dok je Luka Vukićević postigao sedam. Radojica Čepić je postigao šest, Luka Nikolić tri, Darko Pejović dva, a Vojislav Vukić i Luka Barjaktarović po jedan.

Za generaciju koju predvodi trener Brano Božović prvenstvo Mediterana je sjajna prilika za nastavak uigravanja za prvenstvo Evrope B divizije koje ih očekuje u avgustu u Podgorici i na kome žele da izbore plasman u A diviziju.

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Baki
Gost
Baki

Bravo momci!

Klipatrik
Gost
Klipatrik

Cestitke!!!

Lscg
Gost
Lscg

Bravo momci, PONOS C. G.
EWIWA WERO MONTENEGRO

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Браво ђецо!

Petar
Gost
Petar

BRAVO,VI STE NASI SAMPIONI

Send this to a friend