Rukomet Prijedlozi će se primati do 15. novembra

Konkurs za izbor znaka i logotipa – vizuelnog identiteta RSCG

Uvažavajući potrebu praćenja savremenih trendova u pogledu vizuelnih identiteta nacionalnih sportskih saveza, uz činijenicu da Savez u dužem vremenskom periodu nije imao izmjene svojih obilježja, Upravni odbor Rukometnog saveza Crne Gore donio je odluku o raspisivanju međunarodnog konkursa za izbor znaka i logotipa – vizuelnog identiteta Saveza.

Konkurs je otvoren od 14. oktobra do 15. novembra 2019. godine, saopšteno je iz crnogorske kuće rukometa.

Ovaj konkurs je međunarodni i otvoren je za sve pojedince i grupe autora, pri čemu je grupa autora dužna da imenuje jednog predstavnika.

Na konkurs se mogu prijaviti sva pravna i fizička lica iz Crne Gore i inostranstva.

Jedan kandidat može učestvovati sa više prijedloga. Konkursni rad treba da sadrži znak i logotip.

Idejno rešenje treba da ima kolor i crno-bijelu varijantu sa punim nazivom (Rukometni savez Crne Gore), kao i verziju na engleskom jeziku (Handball Federation of Montenegro).

Konkurs je anoniman i radovi se predaju pod šifrom.

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Čika Karl Marx
Gost
Čika Karl Marx

Ne može se kod nas ništa uradit kako treba. Nagrada 500EUR. Treba neko ko je dao za školu dizajna deset hiljada EUR da sjedi i crta mjesec dana, kolko namjanje treba da se dobije kvalitetan logo, da bi MOŽDA dobio 500 EUR. I to znate li koliko je to možda, ka zgrada. E pa ne ide to tako. Ovakav konkurs… Više »

Мудовиште
Gost
Мудовиште

Mogli su izves kombinaciju;Čovjek u letu sa loptom u ruci i SIGURNIM KORAKOM!!!😁😁

starac fočo
Gost
starac fočo

Kad će košarkaški savez da uradi isto? Logo im je katastrofalan (košarkaška lopta sa slovima preko). Izgled kao iz 1972. godine. Odbojkaški savez ima najljepši logo.

Send this to a friend