Rukomet

Kriv sam za remi sa Faranima, u Ukrajini ćemo pokazati da možemo bolje

Selektor crnogorskih rukometaša Zoran Roganović preuzeo je odgovornost za veliki kiks na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

“Lavovi” su remizirali sa Farskim Ostrvima u Podgorici, iako su kao veliki favorit dočekali duel sa timom sa sjevera Evrope.

“Svi smo očekivali pobjedu. Međutim, slabo smo igrali u prvom dijelu. Možda smo malo i potcijenili rivala. To je moja greška, igračima ne treba ništa zamjeriti. Novi sam u ovom poslu i moram neke stvari da popravim”, kazao je debitant na klupi Crne Gore.

Priznao je da je tim već mislio na utakmicu sa Ukrajinom.

“Bio je fokus na duel koji nas čeka u Ukrajini, pa smo na treninzima radili drugačije. Meni kao mladom treneru takve stvari ne smiju da se dogode”.

Mladi stručnjak okrenuo se predstojećoj utakmici.

“Nadam se da ćemo zadržati mir u ekipi. Siguran sam da ćemo više pokazati na toj utakmici jer znam da to ovaj tim može”, zaključio je ROganović.

Ukrajina i Crna Gora igraće u nedjelju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Nikšićanka
Gost
Nikšićanka

Sjećam te se, Roganoviću, kao igrača, igračine, puno puta si nam radost donio. Vjerujem da umiješ i sa mjesta selektora učiniti isto. I Draško Mrvaljević je ime za nezaborav – igrač svjetske klase. A Vaska Ševaljevića volim, iskreno volim, jer niko nikad sa jačom emocijom ne igra za svoju, našu Crnu Goru. Mrk pogled, ponosito držanje, a dres mu vječito,… Više »

Duško
Gost
Duško

Dobar pokazatelj dje smo,Farska Ostrva aloo
Sto tu ima da se priča i filozofira ,pokriješ se usima i tisina

somi
Gost
somi

Samo naprijed momci ,samo naprijed.Gore glavu vi ste nas ponos.

Niksic
Gost
Niksic

Haha…sa ovom igrom ukrajina ce da nas razvali…i vi jos razmisljate o njoj….ma bjezite svi od sporta…tj jednostavno svaki sport u c.g proglasiti amaterskim i ko moze,moze da igra tako

Djuro
Gost
Djuro

Sramno ostavke podnesite

Gledalac
Gost
Gledalac

Svako ko je gledao utakmicu mogao je da vidi poslije 3 minuta da im je glavni igrac broj 15. Roganovicu je trebalo 30 minuta. Dalje, Farani su kroz odbranu na 7 metara prolazili kao noz kroz puter. Da nas golman nije dobro branio u prvom poluvremenu bilo bi 10 razlike za njih. Takodje kad su Lipovina kasnije i Bozovic proradili… Više »

Send this to a friend